5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă

5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă
5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă

De-a lungul timpului, genele false au devenit populare pentru multe dintre femeile care își doresc o privire pătrunzătoare și cuceritoare. Află din rândurile de mai jos 5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă!

Extensiile de gene au ajuns să fie indispensabile pentru fiecare femeie care își dorește să aibă gene cât mai pline. Genele au o rezistență de maxim 2 luni, însă, pentru acest lucru este nevoie de o întreținere și îngrijire corespunzătoare.

De ce este necesară îngrijirea extensiilor de gene

În zilele noastre, multe femei își doresc să ofere volum genelor naturale, pentru a avea o privire cât mai cuceritoare.

Așadar, cea mai folosită metodă pentru acest lucru sunt extensii de gene fir cu fir. Acestea au un aspect natural, și au capacitatea de a corecta diverse defecte ale ochilor.
 
Extensiile de gene sunt puse cu atenție de către un lash-artist, care se va pricepe să aleagă genele potrivite fizionomiei oricărei persoane. Mai mult decât atât, întreținerea extensiilor de gene este foarte importantă pentru ca oamenii să se bucure de confort și rezistență timp de mai multe săptămâni.
În acest fel, femeile nu vor mai pierde timp cu machiajul zilnic. Astfel, o igienă corespunzătoare va fi un adevărat ajutor pentru prevenirea iritațiilor ce pot apărea la nivelul ochilor.

Citește și: Ce trebuie să ai în geanta de machiaj în fiecare zi

5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cu ce poți înlocui rimelul

Sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă

1. Extensiile de gene au nevoie de o igienă corespunzătoare

Cu toate că extensiile de gene trebuie să evite contactul cu apa timp de 12-24 de ore de la aplicare, acest lucru nu înseamnă că ele nu au nevoie de curățare. Îngrijirea regulată a extensiilor de gene este importantă pentru o rezistență mai îndelungată.

Pasul acesta trebuie realizat măcar o dată sau de două ori pe zi.
Astfel că, după demachierea feței, fără produse care conțin ulei sau alt tip de grăsimi, extensiile de gene pot fi spălate cu apă, cu mișcări făcute de la bază spre vârf. Se poate folosi și dușul cu o presiune mai mică, însă apa fierbinte nu este recomandată sub nicio formă.

2. Perierea extensiilor de gene se efectuează regulat

După o demachiere și curățare corectă a genele de machiaj, acestea trebuie periate. Dacă nu dispuneți de o perie specială pentru gene, puteți folosi peria unui mascara vechi, pe care nu îl mai folosești. Procesul trebuie realizat doar în momentul în care genele sunt uscate, pentru a evita riscul de a se rupe atât cele naturale, cât și extensiile de gene. Pentru o uscare corespunzătoare a genelor, ele necesară o tamponare ușoară cu un șervețel fin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cum să îți aranjezi sprâncenele pentru un look perfect

5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiaj pentru ochi albaştri. Cu siguranţă, o să atrageţi privirile celor din jur!

3. Sauna și aburul fierbinte trebuie evitate

Sauna sau aburul fierbinte nu sunt recomandate în momentul în care aveți extensii de gene, deoarece ele afectează rezistența adezivului, putând favoriza dezlipirea acestora.

4. Aparatul de întors gene deteriorează extensiile de gene

Aparatul mecanic de întors genele nu are ce căuta în ritualul de îngrijire a extensiilor de gene, din cauza faptului că dispozitivul le poate deteriora extrem de ușor.

5. Mascara pe bază de ulei este un inamic al extensiilor de gene

Deși majoritatea femeilor își pun extensii de gene pentru a nu mai folosi rimel, unele dintre ele își doresc o fixare și cu o mascara. Însă, produsul de make-up trebuie aplicat de la mijloc spre vârful extensiilor de gene. Mai mult decât atât, mascara nu trebuie să conțină substanțe pe bază de ulei, deoarece poate afecta adezivul de gene. De asemenea, acesta nu trebuie să fie rezistent la apă.

Citește și: Cum să cureți urmele de farduri de pe haine. 6 trucuri simple cu rezultate imediate

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

5 sfaturi pentru îngrijirea extensiilor de gene la tine acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Tehnici de machiaj pentru ochi mari si rotunzi

Cum se curăță corect extensiile de gene

Extensiile de gene se curăță cu ajutorul unei spume de curățare extra-delicată. Produsul poate fi utilizat atât înainte de aplicarea sau întreținerea extensiilor de gene, cât și acasă.

Demachierea se realizează, de asemenea, cu spuma de curățare, care trebuie aplicată la baza genelor. Mai apoi, se clătește cu apă din abundență, care se va usca ulterior. Spuma de curățare este un adevărat ajutor, deoarece reușește să curețe rezidurile de machiaj depuse la rădăcina genelor.

Așadar, apa trebuie folosită ori de câte ori este nevoie, nu trebuie evitată deoarece extensiile de gene nu se degradează și nu își schimbă forma sau curbura. De asemenea, perierea extensiilor de gene se realizează zilnic, o dată sau de două ori, întotdeauna când sunt uscate, nu umede.

Mai mult decât atât, unele persoane recomandă, pentru o igiena oculară corectă, folosirea în fiecare dimineața a câte 2 picături de ser fiziologic, indiferent dacă urmează să se efectueze un machiaj sau nu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cu ce poți înlocui rimelul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies