Ce trebuie să ai în geanta de machiaj în fiecare zi

Ce trebuie să ai în geanta de machiaj în fiecare zi
Ce trebuie să ai în geanta de machiaj în fiecare zi

Aflați din rândurile următoare care sunt produsele ce nu trebuie să-ți lipsească din geanta de machiaj de zi cu zi.

Pe parcursul unei zile, există diferite momente în care trebuie să mai retușăm puțin machiajul. Pentru acest lucru avem nevoie de produsele potrivite. Aflați din rândurile următoare care sunt produsele de make up ce nu trebuie să-ți lipsească din geanta de zi cu zi, astfel încât să ai mereu parte de un machiaj și un aspect impecabil.

Ce produse trebuie să ai în geanta de machiaj

Citește și: De ce se separă fondul de ten pe nasul tău. Cum remediem acest lucru? ”Îl pulverizați direct pe burete, nu pe piele, și apoi ștampilați foarte ușor.”

Ce trebuie să ai în geanta de machiaj în fiecare zi

Un machiaj complet presupune mai multe produse, dar în rândurile următoare vei afla care sunt produsele ce te vor ajuta să retușezi machiajul în orice loc te-ai afla.

Șervețele demachiante

Șervețelele demachiante nu trebuie să lipsească din geanta oricărei femei. Acestea te ajută să înlături micile imperfecțiuni ale machiajului care se pot produce din cauza temperaturii sau a ritmului alert în care decurge ziua ta. Astfel, vei fi mereu pregătită pentru situații în care îți curge rimelul sau rujul se întinde, iar pentru acest lucru ai nevoie neapărat de un pachet de șervețele demachiante.

Există pachete mici și compacte, astfel încât să nu ocupe prea mult loc.

Ruj

Citește și: Cum faci un machiaj corect pentru buze. ”Atunci când mergem pe buze intense, machiajul ochilor ar trebui să fie mai natural.”

Ce trebuie să ai în geanta de machiaj în fiecare zi

În funcție de tipul de ruj, acesta poate să reziste până la 24 de ore.

Adesea, însă, există momente în care ești nevoită să mai dai un strat de ruj sau să îl retușezi în zonele în care nu mai arată așa cum ar trebui. Pentru acest lucru ai nevoie ca din geanta de zi cu zi să nu lipsească rujul pe care l-ai aplicat înainte să pleci de acasă.

Rimel

La fel ca în cazul rujului, și rimelul poate să întâmpine anumite probleme legate de rezistența sa pe parcursul unei zile.

De aceea, trebuie să ai în permanență în geantă unul pe care te poți baza.

Pudra

Pudra matifiantă este ideală pentru zilele în care ai parte de o activitate intensă. În cazul acestor zile, un strat subțire aplicat dimineața nu este suficient. De aceea, recomandat este să ai o pudră cu aplicator în permanență în geantă pentru a retușa aspectul feței ori de câte ori este nevoie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cum se machiază Ilinca Vandici în doar 20 de minute

Citește și: Trucuri pentru un machiaj cât mai natural, cât mai invizibil. „Nu trebuie să vă încărcați fața”

Cum se machiază Ilinca Vandici în doar 20 de minute

Ilinca Vandici este una dintre vedetele din România care arată mereu impecabil. Vedeta Kanal D folosește un machiaj simplu, ușor de realizat, care însă o ajută mereu să arate ca și cum ar fi ieșit din mâna profesioniștilor.

În cadrul unui vlog postat pe canalul său de YouTube, prezentatoarea TV a povestit cum își realizează ea machiajul zilnic în doar 20 de minute.

Pasul unu. După ce a aplicat o cremă hidratantă, Ilinca Vandici a folosit un anticearcăn cu burețelul, menit să-i ofere luminozitatea dorită a ochilor.

Avem două variante pentru anticearcăn. Dacă ați dormit un pic mai prost și aveți cearcăne sau aveți ochii umflați puteți să folosiți un anticearcăn lichid cu acoperire mare. Dacă ați avut o noapte liniștită, puteți să folosiți un anticearcăn nu acoperire mică și care este foarte fluid .”, a precizat vedeta.

Pasul doi. Aplicarea fondului de ten. Ilinca aplică fondul de ten cu ajutorul degetelor.

„La fondul de ten, specialiștii dau o grămadă de recomandări. Mie îmi place să îl aplic cu degetele pentru că mi se pare că se întinde mult mai bine. Eu folosesc burețelul doar pentru finișul ulterior aplicării fondului de ten”, a explicat vedeta.

Pasul trei. Aplicarea blushului

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu îl aplic doar pe obraji sau pe pomeți, ci și pe pleoapa mobilă. Aceasta este pudra mea, eu nu mai folosesc pudră. Am o pensulă pentru pudră pe care o folosesc pentru aplicarea blushului .”, spune vedeta. 

Pasul patru. Aplicarea fardului. În cazul fardului, Ilinca Vandici folosește o combinație de trei culori, trei nuanțe de maro pe care vedeta le aplică deasupra pleoapei mobile, iar pe pleoapa mobilă folosește un iluminator pentru ochi. Cu ajutorul celei mai închise nuanțe de maro, Ilinca își realizează o codiță la nivelul ochilor.

Pausul cinci. Aplicarea rimelului. Pentru că Ilinca are extensii de gene, aplică un rimel special conceput pentru ele.

Pasul șase. Sprâncenele. În cazul sprâncenelor, vedeta folosește un fard special cu ajutorul căruia desenează sprâncenele fir cu fir.

Am o pensulă curbată, care nu este deloc flexibilă, iar acest lucru mă ajută .”, spune vedeta.

Pasul șapte. Iluminator. Vedeta aplică iluminator pe obraji, la colțul ochilor și pe nas.

Pasul opt. Aplicarea creionului de buze. Ilinca Vandici are un creion de buze pe care îl aplică pe post de ruj, pe toată suprafața buzelor. După ce aplică creionul de buze, vedeta folosește un luci pentru a oferi un plus de strălucire.

„Neapărat când începeți machiajul, dați-vă cu un strugurel pe buze pentru a le hidrata. Este un creion de buze, dar eu îl aplic pe post de ruj.”, spune vedeta.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Totul despre tehnica clasică a smokey eyes. Machiajul care nu se va demoda vreodată!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies