De ce se separă fondul de ten pe nasul tău. Cum remediem acest lucru? ”Îl pulverizați direct pe burete, nu pe piele, și apoi ștampilați foarte ușor.”

De ce se separă fondul de ten pe nasul tău. Cum remediem acest lucru? ”Îl pulverizați direct pe burete, nu pe piele, și apoi ștampilați foarte ușor.”
De ce se separă fondul de ten pe nasul tău

Fondul de ten poate deveni un produs de machiaj destul de dificil de aplicat dacă nu vei învață arta aplicării corecte, și cunoașterea unor anumite trucuri. Iată pașii pe care trebuie să îi faci, pentru ca fondul de ten să nu se mai separe de pe nas!

Acest articol se adresează în special persoanelor de sex feminin, care se confruntă cu problema separării fondului de ten de pe nas, care arată destul de inestetic pe timpul zilei. Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pentru a remedia această problemă comună în rândul femeilor!

Citește și: Trucuri pentru un machiaj cât mai natural, cât mai invizibil. „Nu trebuie să vă încărcați fața”

De ce se separă fondul de ten pe nasul tău[Sursa foto: pexels]

Citește și: Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

Pasul 1. Trebuie să avem o grijă sporită de pielea de pe nas, pentru a fi mai sănătoasă și netedă. Pentru acest lucru, se poate folosi un exfoliant de două ori pe săptămână. Totodată, dacă te întorci într-o parte, poți observa că cea mai proeminentă parte este nasul.

Astfel, soarele îl va “lovi” în mod constant cu razele sale, creând daune solare. Pentru acest lucru, este recomandată o protecție solară corespunzătoare, și aplicată într-un mod generos.

Trucul cu fixativ, care oferă un efect de senzație

Pasul 2. Dacă folosiți o bază de machiaj înainte de fond de ten, evitați să îl folosiți și pe nas, pentru simplul motiv că pielea de pe nas este mult mai netedă decât celelalte părți ale feței.

Așadar, dacă veți aplica o bază cremoasă pe nas și un fond de ten, sunt șanse ca acesta să se separe. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, puteți folosi un truc cu un simplu fixativ.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce presupune un machiaj metalic. „Dacă vrem să obținem un machiaj care să ne scoată din anonimat, culorile metalice sunt o soluție.”

De ce se separă fondul de ten pe nasul tău[Sursa foto: pexels]

“Vă voi arăta un truc, dar înainte de asta vom aplica fondul de ten pe toată fața, mai puțin pe nas. Pentru aplicare, voi folosi un burețel. Nu uita să folosești fond de ten și gât, pentru ca acesta să se potrivească cu nuanța fondului de ten. Acum să ne ocupăm de nas; iau un burete uscat, și iată care este trucul magic- folosesc fixativ.

Îl pulverizați direct pe burete, nu pe piele, și apoi ștampilați foarte ușor acest lucru pe nas. Veți putea observa cât de lipicios este burețelul de machiaj, pe nas creând o suprafață foarte lipicioasă care ajută ca orice lucru aplicat să rămână pe loc.”

Pasul 3. Se va folosi același burețel de machiaj folosit pentru față cu câteva reziduuri, pentru a se aplica pe nas, fără a mai adăuga produs suplimentar, deoarece cu cât folosiți mai mult produs, cu atât mai mult există șanse ca fondul de ten să se separe.

Prin ștampilarea lui, nu veți mișca nimic dedesubt, deoarece îl veți pune doar peste stratul de fixativ.

Citește și: De ce este indicat să înlocuiești balsamul cu berea. Trucul genial

De ce se separă fondul de ten pe nasul tău[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Cum să scapi de cearcăne. 3 produse care te pot ajuta și pe care le găsești la tine acasă

Aplicarea corectă a pudrei de machiaj

Pasul 4. După aplicarea corectorului și a pudrei pe restul feței, este necesară evitarea zonei nasului. Așadar, înainte de a folosi pudră pe nas, se va “sigila” încă o dată cu fixativ, folosind din nou o cantitate foarte ușoară, cu mișcări de ștampilare, blocând complet fondul de ten de a se separa. Mai apoi, se poate folosi pudra și pe nas, în mod obișnuit, pentru ca nasul să fie fixat. Totodată, fixativul de păr poate fi înlocuit cu un spray de fixare.

“În loc de fixativ de păr, puteți folosi un spray de fixare, însă, dacă aveți pielea extrem de grasă, sau fondul de ten nu ți se pune pe nas, indiferent de ce spray de fixare folosești, nu îl va ține pe loc. Așadar, un fixativ puternic îl va ajuta mult mai tare să nu se separe de pe nas.”

Citește și: Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor. Învață ce tipuri de machiaj ți se potrivesc cel mai bine

De ce se separă fondul de ten pe nasul tău[Sursa foto: pexels]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies