Trucuri pentru un machiaj cât mai natural, cât mai invizibil. „Nu trebuie să vă încărcați fața”

Trucuri pentru un machiaj cât mai natural
Trucuri pentru un machiaj cât mai natural

Aflați din rândurile următoare care sunt pașii pentru a realiza un machiaj perfect cât mai natural, dar și cum îl puteți realiza mai exact.

În plus, descoperiți și câteva trucuri de care puteți ține cont, dacă vă doriți să obțineți un astfel de machiaj.

Dacă vă doriți să abordați un machiaj natural trebuie să țineți cont de anumite trucuri, deoarece este foarte ușor de făcut, dar trebuie să știți foarte bine cum să aplicați produsele pentru a vă oferi acest aspect. Iată ce trebuie să folosiți și în ce fel, pentru a avea parte de ce mai natural machiaj!

Citește și: Rutina corectă de îngrijire a tenului. „Produsele cosmetice nu se aleg în funcție de vârstă”

Trucuri pentru un machiaj cât mai natural
Trucuri pentru un machiaj cât mai natural[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îngrijim corect tenul uscat. „Îl recunoaștem prin câteva semne și simptome”

Care sunt pașii pentru un machiaj natural

Pasul unu. Aplicați fondul de ten destul de ușor, cât se poate de transparent, iar acesta poate fi între cremos și fluid, deoarece are o textură sănătoasă, atunci când vine vorba despre tenul tău.

Nu trebuie să vă încărcați fața, deoarece machiajul nu va mai avea același aspect. Este important să folosiți puțin produs.

Puteți adăuga puțină cremă în compoziția fondului de ten pentru a-l face mai transparent sau să folosiți un fond de ten care conține deja cremă, deoarece va avea același rezultat.

Pasul doi. Luați puțină culoare, roz cremos, deoarece mereu se aplică în această etapă a fondului de ten, de care ne folosim puțin pentru a dilua culoarea, iar în final va avea un aspect foarte

natural.

Pasul trei. Un truc este folosirea unui întorcător de gene, pentru femeile care nu sunt foarte dibace, ne folosim de un creion dermatograf și trasăm o linie în interiorul întorcătorului, pe partea metalică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Lama metalică trebuie încălzită ușor, cu ajutorul unei brichete, și marcați rădăcina genelor, iar în același timp se vor și curba mai bine.

Citește și: Care sunt greșelile de machiaj în sezonul rece. „Nu arată deloc natural”

Trucuri pentru un machiaj cât mai natural
Trucuri pentru un machiaj cât mai natural[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce trucuri poți folosi pentru a acoperi cearcănele. ,,Pot apărea din cauza lipsei somnului”

Ce tip de produse trebuie să folosiți atunci când faceți un machiaj natural

Pasul patru.

Este foarte important să folosiți un tuș maro sau cafeniu, dar nu negru, atunci când este vorba de un machiaj natural. Tipul acesta de culoare nu va crea niciodată un contrast foarte mare și se va aplica la rădăcina genelor.

Pasul cinci. Se pune un fard cu sclipici pe pleoapă, iar timp de trei secunde se va tapota cu degetul, pentru a se întinde și a crea un aspect natural ochiului.

Dacă doriți să folosiți și pudra, aceasta se va pune pe zonele cele mai importante, cu șanse foarte mari de destabilizare, de exemplu zonele din jurul ochilor, pentru că acolo machiajul riscă să se strângă în micile riduri, în liniile fine, și este o zonă în care este indicat să se folosească pudra.

Pasul șase. Când vine vorba despre buze, trebuie să luați un bețișor cu apă micelară, și peste buzele pe care ați aplicat puțin fond de ten ștergeți suprafața buzei și veți observa cum se decupează forma buzelor pe care

vreți să o creați, iar la sfârșit va fi foarte ușor să desenați conturul formei.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Buzele se vor umple cu o culoare naturală. Se vor da cu un creion care au aceeași nuanță, un maro natural, iar machiajul va fi unul mai mult decât reușit, în ceea ce privește naturalețea.

Un tip de produs care funcționează bine pe timp de iarnă, nu este un fixator de machiaj, ci o cremă pulverizabilă, deoarece textura este foarte cremoasă și nu are deloc textură de apă. La sfârșit se tapotează ușor pentru a intra în piele, iar fața îți va fi hidratată pentru sezonul acesta rece.

Aceștia sunt toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru un machiaj natural. După ce i-ați parcurs vă puteți bucura de un machiaj pe cinste!

Citește și: Cum să alegi nuanța ideală de roșu pentru buzele tale. “Rujul niciodată nu-l voi aplica peste contur."

Trucuri pentru un machiaj cât mai natural
Trucuri pentru un machiaj cât mai natural[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum îți conturezi fața din machiaj. ”Niciodată nu vom lucra cu texturi cremoase folosindu-ne de pensule din păr natural.”

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

De ce este indicat să înlocuiești balsamul cu berea

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies