4 adevăruri pe care să le știi despre viață

4 adevăruri pe care să le știi despre viață
4 adevăruri pe care să le știi despre viață

Sunt atatea idei pe care ar fi fost mult mai bine daca le stiai de mica. Te-ar fi ajutat enorm in viata si ti-ar fi ghidat pasii.

4 adevăruri pe care să le știi despre viață. Sunt atatea idei pe care ar fi fost mult mai bine daca le stiai de mica. Te-ar fi ajutat enorm in viata si ti-ar fi ghidat pasii. Ai fi intrat pe carari bine batatorite care te-ar fi protejat de multa durere. Si nici acum nu e prea tarziu. Inca mai poti sa urmezi sfaturi de la cei din jurul tau, cei care au trecut deja pe acolo pe unde iti doresti tu sa ajungi.

Iata 4 adevaruri pe care ar trebui sa le stii despre viata:

4 adevăruri pe care să le știi despre viață
4 adevăruri pe care să le știi despre viață[Sursa foto: PixaBay]

Drumul catre destinatie nu este niciodata liniar

Viata iti aduce atat de multe obstacole. Asa este pentru oricine. Nu conteaza ca esti bogat sau sarac atunci cand iti apar problemele de sanatate si nici cand te paraseste persoana iubita. Avem tot felul de ocolisuri si ne pierdem; nu conteaza atat de mult asta, cat timp ramanem in continuare pe drum.

Oricum ar fi viata noastra, intotdeauna vor exista obstacole si schimbari neasteptate in calatoria noastra. Si este perfect ok sa ti se intample asta. Uneori trebuie sa te impiedici si sa cazi la pamant pentru o perioada astfel incat sa iti dai seama cat de puternica esti cu adevarat.

4 adevăruri pe care să le știi despre viață
4 adevăruri pe care să le știi despre viață[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Trecutul nu te mai poate rani…decat daca ii permiti

E timpul sa ierti si sa mergi mai departe. E timpul sa iti cunosti valoarea. Iertarea face parte din procesul tau de vindecare si iti permite sa te concentrezi asupra viitorului fara sa mai traiesti in trecut. Fara iertare ranile tale nu vor fi vindicate niciodata si calatoria ta nu poate continua cu adevarat. Ceea ce ti s-a intamplat in trecut este doar un capitol, nu o sentinta pe viata.

Cartea nu se inchide, trebuie insa sa intorci pagina. Plangi cat trebuie, sterge-ti lacrimile si mergi mai departe. Vei fi apoi fericita, desi poate ca nu iti dai seama.

Uneori lucrurile se destrama ca sa lase loc de ceva mai bun

Cand simti ca viata ta se destrama, e timpul sa te gandesti ca poate meriti ceva mai bun de atat. Poate ca fix asa trebuia sa se intample.

Poate ca meriti mult mai mult de atat. Si ce daca ai pierdut acel job, lasa ca oportunitati sunt atatea. Si ce daca el te-a parasite. Nu e singurul barbat de pe pamant. Sunt altii care se poarta mult mai frumos decat a facut-o el. E timpul sa construiesti ceva care sa ti se potriveasca mult mai bine decat ceea ce ai avut pana acum.

Totul este asa cum ar trebui sa fie

In viata facem multe lucruri. Si multe dintre acestea regretam ca le-am facut. Altele insa, regretam doar ca s-au terminat. Si ne-am dori sa le retraim de o mie de ori. Toate aceste lucruri, pozitive si negative ar trebui sa ne invete lectii importante si sa ne transforme in cine suntem astazi. Daca ar fi sa inversam sau sa ajustam oricare dintre aceste lucruri, atunci noi nu am mai fi noi.

Traieste, greseste, construieste amintiri si asuma-ti riscuri.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Ai nevoie de o schimbare în viața profesională? Citește cărțile scrise de Zig Ziglar

Citeste si: Oamenii care fac ASTA sunt cei mai fericiți, arată studiile

Citeste si: 5 cărți de dezvoltare personală pentru femei



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies