5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024

articole vestimentare 2024
5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024

Trendurile se schimbă de la an la an, și în ceea ce privește moda. Însă știați care sunt articolele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderobă?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 5 articole vestimentare care nu ar trebui să lipsească deloc din garderoba anului 2024.

 

Ce articole vestimentare nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024

Hanorac clasic

Abordăm diverse stiluri, în funcție de propria personalitate, dar și de evenimentul la care urmează să luăm parte.

Așadar, dacă nu obișnuiți să fiți o mare fană a stilului elegant, și preferați mai mult stilul clasic și casual, cu siguranță nu ar trebui să vă lipsească din garderoba anului 2024, un hanorac clasic și simplu. Dat fiind faptul că există nenumărate modele, nuanțe și texturi, cu siguranță veți găsi unul pe placul vostru, care să se potrivească personalității pe care o aveți. Un hanorac nu ar trebui să lipsească niciodată din garderobă, fiind o piesă vestimentară extrem de confortabilă, călduroasă și ușor de asortat, pe care o veți purta cu plăcere de fiecare dată.

Citește și: 6 lucruri despre machiaj pe care le-am descoperit în 2023

tendinte moda 2024
5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Blugi drepți

In ciuda faptului că în anul 2023 s-a aflat în tendințe mai mul t blugii evazați, în anul 2024, reapar în atenția modei blugii drepți. Bineînțeles că și blugii se pot găsi în nenumărate nuanțe și modele, însă cu siguranță aceștia, cei drepți, se vor număra printre preferințele nenumărate ori persoane în acest an, în special dat fiind faptul că blugi drepți au un model care să se potrivească indiferent de siluetă.

Aceștia se pot purta atât cu bluze elegante sau cămăși, cât și cu alte articole vestimentare casual, la care să adăugați încălțăminte joasă sau chiar tocuri.

ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba
5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024[Sursa foto: freepik]

Colanți sport

Si în anul 2024 se va păstra moda colanților sport, fiind prezenți în garderoba noastră indiferent de sezon sau de an, dat fiind faptul că se pot adăuga în ținuta noastră pentru a avea un look sport, însă totodată se pot include într-o ținută și în momentul în care ne dorim să avem una elegantă.

Perechea de colanți sport, în special cea neagră, se poate asorta perfect cu orice tip de top, indiferent de nuanța lui, iar în ceea ce privește încălțămintea, aceștia se pot purta de minune cu teniși, adidași, pantofi, dar și cizme.

5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024[Sursa foto: freepik]

Trenci clasic

Bineînțeles că pe lângă toate aceste articole vestimentare, de care nu ar trebui să ne despărțim nici în anul 2024, se află și trenciuri clasic.

Acesta rămâne și el la modă în continuare, însă cu toate acestea, dacă încă nu aveți unul în garderobă, cu siguranță ar trebui să vă achiziționați, fiind perfect pentru o dimineață răcoroasă de primăvară, dar și pentru o zi cu temperaturi de toamna. Acesta se poate purta indiferent de locul în care mergeți, fie că este vorba despre locul de muncă sau o ieșire cu prietenii în oraș, însă cu toate acestea nu este totuși recomandat pentru un eveniment de seară, dacă este cerut un dresscode elegant.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

moda 2024 femei
5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024[Sursa foto: freepik]

Articole vestimentare de culoare roșie

Indiferent de faptul că această nuanță nu este cea a anului 2024, cu siguranță ar trebui să aveți în garderobă măcar o piesă vestimentară de această culoare, fie că este vorba despre o rochie, o fustă, o bluză sau o geacă. Roșu va rămâne în preferințele multor persoane și anul acesta, așa că, ar trebui să o alegeți în momentul în care vă doriți să aveți o apariție care să vă scoată în evidență. Pe lângă această nuanță predominantă, puteți purta și articolele vestimentare gri, maro, verzi, dar și galbene.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

moda 2024
5 articole vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Garderoba cu Stil semnată de Maria Ioana: Cum purtăm ținutele albe. Sfaturi pentru a crea look-uri impecabile/ EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies