5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta
5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta

Află din rândurile de mai jos câteva destinații de vis în care să te relaxezi în această toamnă!

Vacanța de vară aproape s-a sfârșit, iar lumea alege să uite de căldură și să meargă în destinații de vis, într-o escapadă de toamnă. Așadar, vei afla din rândurile de mai jos câteva destinații ideale de vizitat în această toamnă alături de familie, prieteni sau persoana iubită!

Destinații inedite pentru o escapadă de toamnă

Praga

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Praga, capitala Republicii Cehe, este una dintre cele mai captivante destinații de călătorie în orice sezon, însă toamna oferă orașului o aură specială și relaxantă. În acest sezon, Praga are

o climă blândă care accentuează și oferă posibilitatea de a admira peisajele pitorești, arhitectura istorică și atmosfera urbană romantică. Majoritatea turiștilor aleg să exploreze orașul pe jos, pentru a savura fiecare detaliu al orașului. Aceștia pot vizita cel mai mare castel medieval din lume, Castelul Praga, Podul Carol, piața Orașului Vechi și Palatul Wallenstein.

Citește și: Ținute de vacanță pentru femei cu forme. Inspirații de ținute pentru un look fabulos pe plajă și nu numai!

Londra

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Deși este cunoscută pentru vremea ploioasă pe care o are, Londra rămâne o destinație excelentă pentru toamnă. Cu toate că vremea este mai răcoroasă, turiștii vor reuși să exploreze orașul mult mai relaxați, fără a-și face griji că nu pot ieși din case din cauza căldurii. Astfel, Londra este o destinație care nu trebuie să lipsească de pe listă, deoarece parcurile și grădinile din acest oraș spectaculos încep să se transforme într-un caleidoscop de culori calde, de la nuanțe de auriu la roșu și portocaliu.

Parcurile mari din Londra precum Hyde Park, Regent's Park și Richmond Park devin locuri ideale pentru plimbări liniștite și pentru a admira peisajele pitorești. Mai mult decât atât, dacă vremea nu este atât de prietenoasă, turiștii pot opta pentru vizitarea muzeelor din Londra precum National Gallery din Londra, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Victoria și Albert.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Meniul copilului în vacanță. Sfaturi pentru a menține echilibrul și diversitatea alimentației

Bordeaux

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Orașul Bordeaux din Franța  se numără, de asemenea, printre cele mai potrivite destinații de vacanță din această toamnă. Bordeaux este cunoscut pentru atmosfera sa relaxată, iar centrul său istoric, denumit Zona pietonală, ascunde peste 350 de structuri istorice și repere memorabile, inclusiv biserici medievale, poduri pitorești și renumita piață Place de la Bourse.

Astfel, oamenii care își doresc să viziteze acest oraș, nu trebuie să rateze Muzeul de Arte Frumoase din Bordeaux și Muzeul de Artă Contemporană. De asemenea, Podgoriile din Saint-Émilion vor oferi turiștilor peisaje spectaculoase și vinuri excelente.

Varșovia

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Varșovia, capitala Poloniei, este destinația perfectă pentru oamenii care sunt pasionați de clădiri istorice cu farmec pitoresc, beri artizanale și dorința de explorare a culturii spectaculoase.

Turiștii pot vizita Palatul Culturii și Științei, Centrul Vechi sau Muzeul Varșoviei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Copenhaga

5 destinații de vis în care să te relaxezi toamna aceasta[Sursa foto: freepik]

Copenhaga, capitala Danemarcei este cunoscută și apreciată pentru simplitate, frumusețe subtilă și atenție la detalii. Bicicleta joacă un rol esențial în orașul danez, iar căile navigabile extrem de curate și bine organizate reprezintă un alt mod popular de deplasare și plimbare cu barca. De asemenea, oamenii care aleg să viziteze Copenhaga în această toamnă pot vizita Palatul Christiansborg, care adăpostește parlamentul danez, Palatul Amalienborg, reședința oficială a familiei regale daneze, sau Palatul Frederiksborg, un ansamblu de palate aflat în Copenhaga și situat pe insulițe mici în lacul Slotssen.

Cum să-ți pregătești un concediu de toamnă

Pregătirea unui concediu de toamnă implică alegerea unei destinații potrivite, planificarea rezervărilor și a bugetului din avans, pentru a prinde prețuri accesibile, verificarea documentelor de călătorie, precum pașaportul, viza sau alte documente specifice, și crearea unei liste de lucruri care nu trebuie să lipsească din bagaj.

De asemenea, este recomandat ca fiecare să se documenteze puțin despre ce activități și obiective turistice pot vedea. Mai mult decât atât, fiecare persoană trebuie să aibă în bagaj haine potrivite pentru temperaturi mai scăzute și eventuale ploi.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Top 10 cele mai frumoase stațiuni cu plajă, din România și restul lumii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies