5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale

5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale
5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale

Află din rândurile următoare care sunt cele mai bune filme de dragoste inspirate din fapte reale, pe care le poți viziona pe Netflix.

Filmele de dragoste au o calitate aparte în a face privitorul să se relaxeze în fața ecranului și să dezvolte o serie de emoții puternice. Astfel, sunt recomandate în orice fel de situație, fie că te uiți împreună cu partenerul, cu prietena cea mai bună, fie că te simți tristă sau fericită, filmele de dragoste au tendința de a te capta încă de la primele minute și te fac să pășești în povestea de dragoste a personajelor principale.

De asemenea, acestea pot fi inspiraționale, ajutându-ne să ne punem în pielea persoanelor și să ne gândim cum am reacționa în diferite situații. Mai mult decât atât, atunci când vorbim despre filmele de dragoste, avem tendința să ne gândim că acțiunile respective chiar s-au petrecut la un moment dat. Ei bine, acest lucru este total adevărat în cazul filmelor inspirate din fapte reale.

Descoperă din rândurile următoare care sunt cele mai bune filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale și bucură-te de povestea emoționantă a personajelor.

Filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale

Citește și: 7 comedii romantice pe care să le vezi în doi

5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale
5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale[Sursa foto: freepik]

Citește și: Top 4 filme cu cele mai frumoase povești. Filmul care este bazat pe o poveste reală

Legend (2015)

„Gangsteri de legendă” este un film regizat de Brian Helgeland, care prezintă povestea celor mai cunoscuți infractori britanici, gemenii Reggie și Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătate anilor 1960.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Astfel, filmul te absoarbe încă de la primele minute, făcându-te să trăiești o poveste biografică a mafiei din Marea Britanie, dar și să experimentezi sentimente profunde alături de Reggie, care se îndrăgostește de Frances Shea și se căsătorește cu ea.

De dragul soției sale, Reggie îi promite acesteia că va face doar afaceri legale. Va reuși, însă, să se țină de promisiune?

Lady Chatterley's Lover (2022)

5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale
5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale[Sursa foto: freepik]

„Amantul Doamnei Chatterley” este o producție romantică de epocă, ce are în prim-plan povestea de dragoste dintre Lady Chatterley și paznicul terenului de vânătoare de pe domeniul său.

Filmul reprezintă o adaptare a clasicului roman de dragoste al lui D.H. Lawrence și prezintă povestea reală a soției lui D.H. Lawrence, Frieda von Richthofen, care se simțea extrem de încorsetată în căsnicia cu un profesor, ajungând să trăiască o relație extraconjugală cu D.H. Lawrence, tânăr scriitor și fiul unui miner.

The dig (2021)

Deși filmul regizat de Simon Stone este mai de grabă o dramă englezească, putem urmări în cadrul său apariția a două intrigi romantice. Filmul se bazează pe personaje și evenimente reale și are

ca intrigă momentul în care o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei și cei doi fac o descoperire care schimbă istoria.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Eat, Pray, Love (2010)

„Mănâncă, roagă-te, iubește” este un film bazat pe memoriile americancei Elizabeth Gilbert. Julia Roberts, în rolul principal, pare că are o viață personală și profesională de succes, raportată la standardele lumii moderne. Cu toate acestea, se simte nefericită și neîmplinită, așa că lasă totul baltă și pleacă într-un voiaj emoționant pentru a se regăsi pe sine.

Astfel, filmul te poară printr-o călătorie în jurul lumii, din Italia și până în Indonezia, pe parcursul căreia vei plânge, vei râde, vei mânca cele mai bune și gustoase mâncăruri și te vei gândi la cele mai profunde și înțelepte idei despre viață. Nu în ultimul rând, vei descoperi dragoste în personajul interpretat de Javier Bardem.

The Theory of Everything (2014)

5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale
5 filme de dragoste de pe Netflix inspirate din fapte reale[Sursa foto: freepik]

„Teoria întregului” este o adevărată capodoperă, regizat de către James Marsh. Scenariul filmului se bazează pe cartea primei soții a lui Stephen Hawking, „Travelling to Infinity: My Life with Stephen”,   și prezintă apariția și evoluția bolii sale, boala neuronului motor, și cariera sa de succes în fizică.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

5 filme biografice care arată puterea infinită pe care o are o femeie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies