5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023

idei de tinute pentru orice ocazie toamna 2023
5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023

Toamna acestui an începe să-și intre în drepturi. Însă știați câteva idei de ținute pe care le puteți purta la orice ocazie? 

Aflați din rândurile următoare ce se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2023. În plus, descoperiți și cinci idei de ținute, care pot fi purtate indiferent de ocazie, în toamna anului 2023. 

 

Ce se poarta in sezonul toamna-iarna 2023 

2. Bijuteriile mari

Atunci când vine vorba despre accesorii, cu siguranță în sezonul toamnă-iarnă al anului 2023, puteți purta bijuteriile mari.

Indiferent că este vorba despre cercei, lănțișoare, inele, sau ceasuri, trendul constă în faptul că, acestea sunt destul de mari si îndrăznețe. Bineînțeles că acest aspect nu înseamnă că bijuteriile delicate sunt demodate, însă cele îndrăznețe și mai mari sunt văzute din ce în ce mai des, cu toate că, în funcție de brandul ales, acestea pot fi și destul de scumpe. Cu toate acestea, în funcție de locul în care alegeți să achiziționați astfel de bijuterii, le puteți găsi câteodată și la prețuri accesibile. 

Citește și: Rujuri de lux pentru bucuria ta. Top 10 opțiuni exclusive și elegante

5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ghidul stilistic pentru toamna perfectă. 5 cizme pe care trebuie să le ai în acest anotimp

1. Articolele vestimentare cu buzunare utile

Atunci când vine vorba despre articolele vestimentare, cu siguranță în sezonul toamnă-iarnă al anului 2023, le puteți purta pe cele care au buzunare cât mai utile cu putință.

Indiferent că este vorba despre pantalonii cargo, despre fuste, rochii, pantaloni scurți și așa mai departe, aceste buzunare te vor ajuta întotdeauna, sa le ai la îndemână, motiv pentru care va deveni o mare tendință în acest an, pe care cu siguranță ar trebui să o urmezi și tu, există nenumărate articole vestimentare care au buzunare, alegând după propria preferință. 

5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Idei de ținute perfecte pentru orice ocazie 

5. Ținută stratificată

Pe locul 5 în topul ideilor pentru ținute perfecte indiferent de ocazie, se află și ținuta stratificată. Mai exact, această ținută poate să fie formată, ca bază, dintr-o pereche de pantaloni negri sau o fustă neagră, la care veți adăuga un top alb simplu, cu o curea în talie, iar în partea de jos, adăugați ținutei o pereche de sandale comode, clasice și elegante totodată, de la care nu poate să lipsească o geantă de dimensiuni potrivite, neagră sau

maro. La această ținută puteți adăuga accesorii precum ochelari de soare, inele și un ceas. Această ținută este perfectă în momentul în care alegeți să participați la o ocazie care are loc în interior, fiind totodată și o ținută perfectă pentru stratificare, fusta fiind una maxi, la care adăugați o curea neagră groasă, pentru a despărți cele doua articole vestimentare, încălțămintea este una de o nuanță maro deschis, alcătuind astfel o ținută foarte liniștită și simplă. 

În cazul în care vă doriți ca această ținută să fie una mai elegantă, puteți adăuga deasupra topului alb și un blazer, tot de o nuanță deschisă spre alb, supradimensionat, pentru a exista un echilibru cu o fusta maxi, și puteți schimba sandalele cu o pereche de mocasini negri, iar geanta maro, cu una neagră, de dimensiuni mai mici. Această ținută se poate purta și la birou, dar și la prânz, în funcție de stilul personal.

Bineînțeles că în funcție de preferințe, accesoriile și blazerul, dar și încălțămintea, pot fi schimbate oricând. 

În cazul în care vă doriți ca această ținută să fie una office, puteți adăuga deasupra topului  alb, o cămașă albă, destul de scurtă, la care se va întoarce geanta maro de la prima idee de ținută, iar peste cămașă veți adăuga și un sacou, tot scurt, negru. 

5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

4. Ținută lejeră

Pe locul 4 în topul ideilor pentru ținute perfecte indiferent de ocazie, se află și ținuta lejeră. Mai exact, această ținută poate să fie formată, ca bază, dintr-o pereche de pantaloni negri cu dungi albe cu talie înaltă, largi, la care vom păstra topul alb simplu din ținuta precedentă, la pantaloni vom adăuga o curea împletită, neagră, vom adăuga ținutei și o pereche de mocasini negri, dar și o geantă neagră de dimensiuni potrivite, accesoriile fiind aceleași, ochelari de soare, ceas, dar și în ele. Această ținută este perfectă, indiferent de locul în care mergeți, fiind totodată o ținută perfectă cu care puteți ieșit la o plimbare în parc, dar totodată și una pe care o puteți alege atunci când trebuie să participați la un lanț, la locul de muncă, fiind una lejeră, în care cu siguranță te vei simți confortabilă. Astfel, ținuta are un echilibru atunci când vine vorba despre texturi, culori, forme, dar chiar și modele, care se îmbină perfect și emană încredere de sine din toate punctele de vedere. 

În cazul în care vă doriți ca această ținută să fie una puțin mai colorată, puteți adăuga deasupra topului alb, o cămașă albă, tot scurtă, peste care vom adăuga un cardigan nude, fie de o nuanță mai închisă sau mai deschisă, în funcție de preferințe, dintr-un material mai gros, supradimensionat, în care vă veți simți cu siguranță foarte confortabile, la care veți adăuga în locul genții negre, o geantă tot de o culoare neutră, maronie. 

tinute de toamna 2023
5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

3. Ținută cu denim

Pe locul 3 în topul ideilor pentru ținute perfecte indiferent de ocazie, se află și ținuta cu denim. Mai exact, această ținută poate să fie formată, ca bază, dintr-o pereche de blugi de o nuanță gri închis, cu un top alb simplu, cu umerii lați, de la care de această dată va lipsi cureaua, însă nu și mocasinii negri, iar atunci când vine vorba despre geantă, se poate păstra cea nude, de dimensiuni mai mari, menționată anterior, accesoriile fiind aceleași. Această ținută este perfectă indiferent de locul în care mergeți, fiind totodată o ținută perfectă pentru persoanele care iubesc denimul și doresc să-l introducă într-o ținută, făcând-o astfel mult mai proaspătă și interesantă, iar dacă veți alege și o pereche de blugi despicați în partea de jos, cu siguranță ținuta va fi din ce în ce mai interesantă, dar totodată și casual, office, iar prin intermediul genții, vom adăuga și un plus de culoare ținutei. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În cazul în care vă doriți ca această ținută să fie mai office, puteți adăuga deasupra topului alb, un sacou supradimensionat negru, puteți înlocui mocasinii negri cu o pereche de pantofi cu toc mic, tot negri, iar geanta deschisă la culoare, și de dimensiuni mai mari, s-o înlocuiți cu o geantă de dimensiuni mici, neagră. Astfel, în funcție de locul în care ajungeți, sacoul poate să fie dat jos în cazul în care este prea cald, sau păstrat în cazul în care este totuși răcoare, indiferent de alegere, aspectul să fie păstrat ca fiind unul elegant, de toamnă, confortabilă, care nu se va demoda niciodată. 

moda toamna iarna 2023
5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

2. Ținută elegantă

Pe locul 2 în topul ideilor pentru ținute perfecte indiferent de ocazie, se află și ținută elegantă. Mai exact, această ținută poate să fie formată, ca bază, dintr-o fustă neagră simplă, puțin peste genunchi, la care veți adăuga un top alb simplu, o pereche de pantofi cu toc mic, dar și o geantă de dimensiuni mai mici, maronie, accesoriile fiind păstrate. Această ținută este perfectă indiferent de locul în care mergeți, fiind totodată o ținută perfectă pentru evenimentele care au loc pe timp de seară, în interior, eleganța fiind oferită totodată și de materialul din care poate să fie fusta, și anume mătase, lungimea fiind midi perfectă, culoarea fiind oferită de către geanta maronie, straturile fiind astfel păstrate în armonie. 

În cazul în care vă doriți ca această ținută să fie puțin mai groasă în straturi, puteți adăuga în partea de sus, o cămașă albă simplă, lungă, peste care veți adăuga topul pe care l-am avut inițial, restul ținutei rămânând la fel. Astfel, veți avea o ținută clasică, elegantă, la care cu siguranță se va vedea că v-ați pus și amprenta din punct de vedere vizual, având un look unic, elegant, office și foarte confortabil. 

ce culori se poarta in 2023
5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]

1. Ținută office

Pe locul unu în topul ideilor pentru ținute perfecte indiferent de ocazie, se află și ținuta office. Mai exact, această ținută poate să fie formată, ca bază, dintr-o pereche de pantaloni de stofă gri, lărguți, la care veți adăuga în partea de sus o vestă de la un sacou, tot gri, în talie veți adăuga o curea maronie, de o nuanță închisă, la care veți adăuga o pereche de sandale bej, dar și geanta de dimensiuni mai mari, nude, accesoriile rămânând aceleași. Această ținută este perfectă indiferent de locul în care mergeți, fiind totodată o ținută perfectă pentru evenimentele care au loc pe timp de zi la birou, emanând încredere în sine, dar totodată și lejeritate și eleganță, perechea de pantaloni fiind una absolut confortabilă, nuanța vestei fiind una asemănătoare cu cea a pantalonilor, în tonuri neutre de gri, care se potrivește de minune cu nuanța de bej sau chiar și maro a sandalelor. 

In cazul în care vă doriți o ținută mai plină, pe care să o puteți purta fără griji chiar dacă evenimentul sau prânzul are loc în aer liber, puteți adăuga în partea de sus un top alb, peste care veți adăuga vesta gri menționată anterior, dar și un alt strat, format din sacoul de la care ați luat vesta, bineînțeles în aceeași nuanță de gri, iar geanta nude de dimensiuni mai mari, se va schimba cu una maronie, de o nuanță închisă, de dimensiuni potrivite. Astfel, combinația de nuanțe va rămâne una unitară, care va curge foarte frumos, într-un stil contemporan. 

ce pantofi se poarta in 2023
5 idei de ținute pentru orice ocazie pentru toamna lui 2023[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ghidul stilistic pentru toamna perfectă. 5 cizme pe care trebuie să le ai în acest anotimp

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies