5 locuri pe care să le vizitezi de Paște. Au o încărcătură spirituală enormă

5 locuri pe care să le vizitezi de Paște
5 locuri pe care să le vizitezi de Paște

Află din rândurile următoare care sunt cele mai bune locuri atât de la noi din țară, cât și din străinătate unde poți să îți petreci Paștele.

Sărbătoarea Învierii Domnului se apropie cu pași repezi, iar odată cu ea, gândul ne zboară involuntar la vacanța de Paște. Astfel, cât mai multe persoane caută destinații unde pot să își petreacă Paștele. Dacă unii dintre ei deja s-au hotărât și vor să celebreze această sărbătoare alături de familie, alții în schimb, vor să profite de zilele libere și să descopere locuri noi, fiind în același timp în contact cu energia spirituală pe care o are acest eveniment.

Așadar, dacă încă nu te-ai hotărât unde vrei să petreci Paștele și caută sugestii pentru destinația de vacanță, atât de la noi din țară, cât și în străinătate unde să ai parte de odihnă și relaxare, dar să fii și în același timp conectat cu energia spirituală pe care această sărbătoare o are, atunci acest articol cu siguranță că te va ajuta.

Descoperă locuri pe care merită neapărat să le vizitezi, atât de la noi din țară, cât și din străinătate și care te vor ajuta să te încarci cu o energie aparte.

Locuri din România pe care să le vizitezi de Paște

Citește și: Cele mai frumoase destinații de primăvară pentru un concediu de neuitat

5 locuri pe care să le vizitezi de Paște
5 locuri pe care să le vizitezi de Paște[Sursa foto: pexels]

Viscri, județul Brașov

Satul Viscri este situat în județul Brașov și constituie definiția satului românesc medieval. Acolo arhitectura, îmbrăcămintea și tradițiile pare că sunt aceleași de sute de ani.

Localnicii sunt de-a dreptul primitori și cu siguranță nu vei pleacă din casa lor cu mâna goală. Încearcă o experiență cu totul aparte și gustă neapărat dulceața de Viscri, care este comercializată tocmai în Paris. Mai mult decât atât, trebuie să te informez că însuși prințul Charles are o proprietate în acest sat.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bucovina

Citește și: 4 locuri de vizitat în România! „Bucovina este o destinație extraordinară în primul rând pentru tradiții”

5 locuri pe care să le vizitezi de Paște
5 locuri pe care să le vizitezi de Paște[Sursa foto: freepik]

În Bucovina se spune că timpul stă pe loc. Este o destinație cu totul aparte pe care trebuie să o iei în calcul dacă vrei să te plimbi prin țară în vacanța de Paște. Cazările sunt de-a dreptul spectaculoase, iar peisajele sunt de poveste.

Mai mult decât atât, dacă ai puțin noroc, vei avea posibilitatea să participi la diferite ateliere de încondeiat ouă de Paște.

Maramureș

Maramureșul este la rândul său o destinație aparte, mai ales atunci când vorbim de perioada de Paște. Este locul unde tradițiile au rămas aproape intacte de sute de ani. Așadar, dacă vrei să îmbrățișezi întoarcerea la origini, la mediul rural și să adopți stilul de viață pe care îl aveau oamenii cu mult timp în urmă, Maramureșul te așteaptă să-i descoperi tradițiile și obiceiurile.

Mai mult decât atât, are o multitudine de obiecte turistice, cum ar fi Mănăstirea Bârsana, Cascada Cailor din Borșa sau Cimitirul Vesel din Săpânța.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Locuri din străinătate cu o enormă încărcătură spirituală

Citește și: Ce trebuie neapărat să vizitezi în Israel. „Israelul este o țară a contrastelor”

5 locuri pe care să le vizitezi de Paște
5 locuri pe care să le vizitezi de Paște[Sursa foto: pexels]

Ierusalim

Atunci când vorbim despre religie și spiritualitate, cu siguranță că ne referim la Ierusalim, locul unde cele trei mari religii monoteiste, iudaismul, creștinismul și islamismul reprezintă un loc sacru. Așadar, ce alt moment mai bun de a vizita acest oraș este dacă nu cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște?

Planifică o vacanță în Ierusalim și vizitează marile atracții turistice, a căror încărcătură spirituală cu siguranță că te va aduce mai aproape de Dumnezeu: Zidul Plângerii, Biserica Sfântului Mormânt, Haram Al-Sharif, Muntele Măslinilor, Drumul Crucii și multe altele.

Insula Paștelui

Dacă destinațiile pe care ți le-am propus până acum nu sunt tocmai pe placul tău și îți dorești ceva de-a dreptul special, atunci Insula Paștelui cu siguranță că te va surprinde. Situată la sud-estul Oceanului Pacific, această porțiune de pământ se întinde pe nu mai mult de 163,6 de km² și are în jur de 7000 de locuitori. A ajuns cunoscută pentru cele 887 de statui monumentale, dintre care cel puțin 50 de statui imense stau în picioare cu privirea spre ocean, păstrând misterul apariției lor încă neelucidat chiar și în zilele noastre.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce obiective turistice trebuie să vizitezi în Roma. Locuri izbitor de frumoase în "Orașul Etern"!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies