5 moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin

stil de viata simplificat
5 Moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin

Deseori ne trezim că programul nostru de zi cu zi este mai încărcat decât era necesar. Însă știai cum te poți organiza, în această situație?

Află din rândurile următoare, cum îți poți planifica mai bine viața, ținând cont de 5 aspecte principale și importante pentru tine, care te vor ajuta, chiar dacă ai un program încărcat.

 

1. Mesele

E greu să mănânci sănătos, mai ales când mâncarea la pachet pare cea mai simplă opțiune atunci când ai un program super încărcat.

Niciodată nu știi exact ce conțin mesele de la restaurante, chiar și atunci când alegi ceva sănătos. Gătitul acasă poate lua mult timp, pe care poate nu-l ai. De la mersul la cumpărături până la pregătirea mesei, totul poate fi destul de ineficient. Cel mai bun mod de a menține o alimentație sănătoasă fără prea mult efort este să găsești un serviciu de livrare a mesei care să se potrivească nevoilor tale, mai ales dacă apreciezi eficiența și vrei să rămâi sănătos fără prea multă bătaie de cap.
Iată ce ar trebui să cauți la un serviciu de livrare a mesei:

  1. Un sistem de livrare flexibil și convenabil. Asigură-te că îți pot livra de două ori pe săptămână sau chiar mai des, înainte să pleci la muncă. Alege un program care să se potrivească perfect cu rutina ta.
  2. Mâncare complet pregătită, gata de consum. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor servicii este că mâncarea vine deja pregătită.
    În cel mai rău caz, trebuie doar să încălzești ceva, ceea ce face alimentația sănătoasă mult mai ușoară.
  3. Mâncare cu adevărat sănătoasă și gustoasă. Dacă îți place să te simți bine și ești fan al superalimentelor, caută un serviciu care folosește ingrediente de calitate și oferă varietatea și nutriția pe care le dorești.
  4. Preț accesibil. Dacă ai un buget mai restrâns și companiile pe care le-ai găsit online sunt prea scumpe pentru tine, alege un serviciu care oferă cea mai bună calitate la un preț rezonabil.

Citește și: Cum să planifici o vacanță cu prietenii tăi

organizare in viata
5 Moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Dezvoltarea abilităților de organizare la copii: 7 metode simple

2. Rețelele de socializare

E greu să fii cu adevărat prezent atunci când te concentrezi pe crearea imaginii perfecte pentru Instagram. Uneori, e mai eficient să îți grupezi toate sarcinile legate de rețelele sociale și să le programezi dintr-o singură dată. Există aplicații excelente care îți permit să vezi cum vor arăta postările înainte de a le publica. Poți alege să faci toate fotografiile cu o cameră profesională, nu doar pentru calitate, ci pentru că fotografiatul cu telefonul te poate distrage de la momentul prezent.

Astfel, evită să postezi pe rețelele sociale pe loc și, de asemenea, încearcă să stai departe de telefon. Fă-ți un obicei din a-ți organiza feed-ul de social media astfel încât să se potrivească stilului tău de viață și să funcționeze pentru tine.

5 Moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin[Sursa foto: freepik]

3. Curățenie

Dacă nu ai pe cineva care să se ocupe de curățenie, poți crea sisteme care să fie mai ușor de întreținut.

De exemplu, poți să aloci o dimineață pe săptămână pentru 30 de minute de curățenie, iar în fiecare zi să dedici 10 minute pentru o curățare rapidă. Stabilește un loc pentru fiecare obiect, astfel încât să fie simplu să le pui înapoi atunci când nu sunt la locul lor. Găsește metode care funcționează pentru tine pentru a menține locul curat.

ce sa faci daca ai un program plin
5 Moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

4. Facturi

Dacă te confrunți cu probleme de urmărire a plăților sau ai mai mult de cinci plăți de gestionat, este timpul să începi automatizarea acestora. Este important să fii la curent cu ce se întâmplă în contul tău, așa că e bine să aloci timp pentru a verifica contul tău fie la două săptămâni, fie lunar. Totuși, încercarea de a ține evidența manuală a tuturor plăților care ar putea fi automatizate te poate face să muncești mai mult decât e necesar. Nu-ți face griji în privința altor aspecte. Aceeași regulă se aplică și economiilor. Dacă ai dificultăți în a economisi, automatizează transferurile lunare pentru a merge direct în contul tău de economii.

organizare cu un program plin
5 Moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin[Sursa foto: freepik]

5. Toate produsele tale principale

De la produsele pentru îngrijirea pielii și hârtie igienică până la tampoane, sunt câteva lucruri de care ai nevoie constant și pe care ar fi bine să le automatizezi. Acest lucru îți va reduce stresul considerabil. Gândește-te la produsele pe care le folosești frecvent și verifică dacă poți să le cumperi online sau din alte surse, beneficiind de reduceri printr-un abonament recurent.

cum sa iti faci viata mai usoara
5 Moduri de a-ți simplifica stilul de viață atunci când ai un program plin[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Dezvoltarea abilităților de organizare la copii: 7 metode simple

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Anca Dinicu a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul său. Ce semnificație specială are

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies