5 motive pentru care nu te mai invită și la a doua întâlnire

5 motive pentru care nu te mai invită și la a doua întâlnire
5 motive pentru care nu te mai invită și la a doua întâlnire

Aflați din rândurile următoare care sunt motivele din cauza cărora bărbații nu te mai invită la a doua întâlnire.

Multor femei li s-a întâmplat să iasă la o întâlnire cu un bărbat, să petreacă o noapte împreună, să simtă că totul decurge bine și să se gândească cât de bine s-a simțit în compania lui, iar ulterior acesta să nu le mai invite la a doua întâlnire și totul să se termine cu o singură întâlnire.

Ei bine, sunt mai multe motive care îl fac pe un bărbat să se mulțumească cu o singură întâlnire înainte de a spună că femeia respectivă nu este potrivită pentru el.

În rândurile următoare veți descoperi care sunt cele 5 motive care îi fac pe bărbați să nu te mai invite ți la a doua întâlnire.

5 motive pentru care bărbatul nu te mai invită la a doua întâlnire

Citește și: 3 rezoluții pentru cupluri în 2023. Vă vor duce relația la următorul nivel

5 motive pentru care nu te mai invită și la a doua întâlnire

1. Nu vede între voi doi existența unei potențiale relații romantice

Acesta poate este cel mai evident motiv atunci când vorbim despre un bărbat care nu îți cere să ma ieșiți în continuare după prima întâlnire. Acest lucru se aplică chiar dacă ați avut parte de momente extraordinare petrecute împreună la prima întâlnire. Poate că bărbatul respectiv vă vede doar ca pe o prietenă bună sau vede în voi o atracție sexuală pură, dar asta nu înseamnă că reprezentați un potențial de relație pe termen lung, iar în

acest caz trebuie doar să mergeți mai departe și să căutați altă persoană care este potrivită pentru a întemeia o relație de iubire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

2. Tu ai preluat deja controlul

Citește și: Semnele care îți arată că își dorește ceva mai mult decât o prietenie

5 motive pentru care nu te mai invită și la a doua întâlnire

Atunci când tu ca femeie începi să planifici tot, faci toate planurile și preiei controlul interacțiunii, în acest caz bărbatul simte dorința de a se retrage. În general, pentru bărbați este foarte important ca ei să se simtă că sunt cei care plănuiesc să aibă o relație și au nevoie de un spațiu pe care să-l conducă pentru a se simți în control.

Așadar, dacă ai observat că ești genul de femeie care preia controlul și plănuiește totul mereu, încearcă un experiment în care faci un pas înapoi și îi oferi posibilitatea bărbatului de a-și exercita energia masculină.

3. Nu simte că te poate face fericită

Dacă în cadrul primei întâlniri tu ai spus anumite lucruri prin care el a înțeles că nu te poate face fericită pe viitor, atunci cu siguranță nu va vrea să iasă la o altă întâlnire cu tine.

Bărbații în general caută să meargă la sigur, să știe că indiferent de situație, tu vei simți fericită, împlinită în compania lor și ei vor câștiga în orice situație care va apărea pe parcurs, iar dacă tu îl faci să se simtă cu nu este suficient pentru tine, atunci cu siguranță lucrurile se vor clarifica după prima întâlnire.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Simte că te-ai îndrăgostit prea repede

Citește și: Cum ne influențează stilurile de atașament relația de cuplu

5 motive pentru care nu te mai invită și la a doua întâlnire

După prima întâlnire, bărbatul trebuie doar să știe că-l placi, că ești interesată de el, dar să știe că va trebui să-ți câștige dreptul de a fi iubitul tău. Astfel, dacă el știe că deja ți-a câștigat inima se gândește că dacă lucrurile nu vor merge așa cum tu te-ai aștepta, atunci vei fi rănită și va simți nevoia să se retragă.

5. Se simte ca un obiect atunci când se întâlnește cu tine

Unele femei, atunci când selectează bărbați, nu îi selectează pe ei în mod specific, ci încearcă prin intermediul lor să umple un gol care poate fi umplut cu orice prezență masculină. Unele caută fie un tată pentru copii sau o alinare după o despărțire, iar bărbații simt că dacă nu erau ei putea să fie oricare altul, iar în acest moment nu se mai simt speciali.

Trebuie să faci bărbatul de lângă tine să se simtă unic și special pentru a-ți cere o a doua întâlnire.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum îți dai seama că ai o relație toxică. Care sunt cele 3 semne care îți indică acest lucru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies