5 semne care-ți arată că s-ar putea să nu te mai iubească

semne ca nu te mai iubeste
Semne că nu te mai iubește

Din nefericire, unele relații ajung la final chiar și după ani de zile, din cauza diferitor cauze. În momentul în care partenerul de viață nu te mai iubește, vei simți cu siguranță. Este important să nu tragi concluzii pripite, însă să fii foarte atentă la semnele pe care ți le dă.

Descoperă în rândurile următoare 5 semne clare că relația voastră nu mai funcționează, că este posibil să nu te mai iubească, dar și sfaturi despre cum să te comporți în aceste situații.

E distant și retras

Citește și: 5 gânduri rele care îți vor distruge căsnicia

sotul nu te mai iubeste
Soțul nu te mai iubește[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 7 comedii romantice pe care să le vezi în doi

O persoană care nu te mai iubește, nu mai este nici interesată de tine. Așadar, dacă observi că iubitul tău este mai distant și retras, cu siguranță ceva se întâmplă. Totuși, este posibil să treacă printr-o perioadă mai dificilă care să nu aibă legătură cu tine, însă dacă acest comportament este repetitiv, trebuie să îți dea de gândit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu mai are răbdare cu tine

Când iubești un om și îți pasă de sentimentele lui, indiferent de situație, ai răbdare cu el. Dacă observi că partenerul de viață își pierde rapid cumpătul când este în preajma ta sau se enervează rapid atunci când încerci să faci ceva, este evident că nu te mai iubește ca la început.

Și-a schimbat prioritățile

iubitul nu ma mai iubeste
Semne că nu te mai iubește[Sursa foto: Freepik]

Fiecare om are nevoie și de singurătate, chiar dacă se află într-o relație. Este important ca fiecare dintre voi să petreacă timp și separat, cu proprii prieteni și să aibă hobby-uri diferite. Totuși, fiecare cuplu are anumite ritualuri și priorități, iar dacă tu nu mai ești printre prioritățile lui, este un semn clar că iubirea pe care o are față de tine s-a diminuat.

Spre exemplu, dacă înainte obișnuiați ca seara după muncă să vă petreceți timpul împreună, fie că luați cina împreună, mergeați la o plimbare sau vă uitați la un film, iar acum evită să facă aceste lucruri dintr-o dată, este un motiv de îngrijorare pentru tine.

Nu mai este interesat de partea intimă

O relație sănătoasă și armonioasă are parte și de momente intime și romantice.

Cu toate acestea, există și perioade mai proaste pentru fiecare partener, care pot afecta această latură. Însă dacă nimic grav nu s-a petrecut în viața lui, iar partenerul tău nu mai este interesat de partea intimă a relației voastre, există o problemă. Bărbații tind să fie mult mai dornici în acest sens, iar un astfel de comportament trebuie să te pună pe gânduri cu privire la iubirea lui față de tine.

Te exclude

sotul nu te mai iubeste
Soțul nu te mai iubește[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Doi oameni care se află într-o relație armonioasă fac diverse lucruri împreună.

Dacă observi că te exclude din planurile lui, mai ales din cele în care înainte erai implicată, este evident că relația nu o ia pe o traiectorie bună. În cazul în care în mod normal te chema și pe tine atunci când mergea la părinții lui sau când voia să se relaxeze la o plimbare, iar acum nu te mai invită, este important să analizezi situația și să discuți cu el.

Nu mai raspunde la mesaje sau la apeluri

Orice femeie începe să își facă scenarii negative atunci când partenerul de viață nu mai răspunde la mesaje și apeluri. Dacă acest comportament este repetitiv și de lungă durată, situația vorbește de la sine. Mai mult, dacă nu se justifică și încearcă să pară că tu ai exagerat, este foarte probabil ca iubitul tău să ascundă ceva și să nu te mai iubească așa cum o făcea înainte.

Indiferent care sunt semnele pe care le-ai observat la partenerul de viață, este important să comunicați deschis și civilizat, pentru a înțelege problema și să nu iei o decizie pripită fără să ai o discuție prin care să înțelegi de ce se comportă așa.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

6 semne clare că nu mai vrei să fii într-o relație

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies