6 semne care îți arată clar că partenerul tău minte

semne ca sotul te minte
Semne ca soțul te minte

Relațiile, fie ele de prietenie sau de iubire, se destramă din multe motive. Unul dintre cele mai comune este minciuna. Atunci când o persoană minte cu diverse aspecte, este evident că are ceva de ascuns și că nu are intenții bune. Este important să ne dăm seama atunci când partenerii ascund diverse lucruri.

Descoperă în rândurile următoare 6 semne prin care poți realiza că partenerul de viață te minte, astfel încât să iei măsuri din timp și să te gândești încotro se îndreaptă relația voastră.

Ascultă-ți instinctul

În mod evident, dacă ai ajuns la stadiul în care să crezi că iubitul tău te minte, înseamnă că ceva din interiorul tău ți-a transmis acest lucru. Chiar dacă nu ai dovezi, instinctul feminin rar dă greș, mai ales când este vorba de propria relație de iubire.

Așadar, încearcă să descoperi ce se află în spatele comportamentului său, dacă vocea interioară te îndrumă către acest drum. Totuși, înainte să devii suspicioasă, este important să îți cunoști propriile emoții, stări și gânduri, dar și pe cele ale partenerului.

Comportament suspicios

Citește și: 6 instrumente puternice pentru a rezolva conflictul în relația de cuplu

semne ca te minte
Semne că te minte[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Fericirea în simplitate. Descoperă cele 4 secrete surprinzător de simple pentru o relație fericită

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În special atunci când vorbim de o relație de lungă durată, partenerii își cunosc comportamentul fiecăruia. Dacă iubitul tău se comportă dintr-o dată diferit, este clar că ascunde ceva.

Spre exemplu, dacă în mod normal atunci când îl suni și este în oraș cu băieții răspunde și subit, acum aduce scuze pentru care nu mai răspunde la telefon atunci când nu este acasă, este clar că are ceva de ascuns. De multe ori, chiar se întâmplă să fie adevărate aceste scenarii, iar partenerul să nu facă nimic greșit, însă este important să aveți o conversație în care îi explici ceea ce simți.
Totuși, nu este bine să intri la dubii din prima, dar dacă situațiile se repetă și el nu este dornic să înțeleagă și să vorbească despre asta, este posibil să te mintă cu diverse lucruri.

Evitare

iubitul te minte
Cum știi dacă te minte iubitul[Sursa foto: Freepik]

Atunci când o persoană evită să răspundă la diverse întrebări, este foarte probabil să nu dorească să răspundă în mod concret. Omiterea unor informații reprezintă tot o minciună.

Este important să insiști atunci când observi că acest comportament este repetitiv, fiindcă dacă un om vrea să răspundă și nu îi este teamă de adevăr, în mod cert nu va evita un răspuns. De asemenea, un alt semn care arată că o partenerul te minte, este acela că nu obișnuiește să

Defensivitatea

În momentul în care o persoană este defensivă într-o conversație, este clar că vrea să te manipuleze, însă în spate se află o minciună sau ceva ce au de ascuns.

O astfel de persoană va încerca să îți demonstreze că tot ceea ce crezi tu este greșit, nu îți va asculta punctul de vedere și te va face să crezi că adevărul este doar la ei. De asemenea, va încerca să te îndoiești de propriile gânduri și să crezi că poate exagerezi într-o anumită situație.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu împărtășește cu tine lucruri

cum iti dai seama daca partenerul te minte
Cum îți dai seama dacă partenerul te minte[Sursa foto: Freepik]

Într-o relație, comunicarea este foarte importantă. Chiar dacă nu stați împreună non-stop, este esențial să discutați despre cum v-a fost ziua, ce evenimente s-au petrecut sau cum vă simțiți. Odată ce observi o schimbare în comportamentul partenerului tău și nu mai împărtășește lucruri cu tine, este clar că aveți o problemă în relație. Este vorba atât de aspectele importante ale vieții, cât și de cele banale, de zi cu zi.

Comportament disprețuitor

O relație ar trebui să fie bazată pe armonie, înțelegere și iubire. În momentul în care acestea dispar, este clar că la mijloc este o problemă. Dacă partenerul tău nu îți mai face complimente, dă mereu vina pe tine, te înjosește sau te critică des, este important să îți dai seama ce se întâmplă și ce ascunde, de fapt.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

4 beneficii nebănuite alte terapiei de cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies