5 Tipuri de ținute pentru evenimentele de pe plajă

tinute evenimente plaja
Tinute pentru evenimentele de pe plaja

Evenimentele de pe plajă pot reprezenta o adevărată provocare, când vine vorba despre ținute. Însă știați ce puteți alege pentru ca toată atenția să fie asupra voastră?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact doar câteva dintre tipurile de ținute pe care le puteți purta în cadrul evenimentelor care au loc pe plajă. În plus, descoperiți și cum le puteți accesoriza mai bine.

 

Tipuri de ținute pentru evenimentele de pe plajă

Cămașa boyfriend

În acest an, una dintre cele mai purtate piese vestimentare este cămașa de tip boyfriend.

Această cămașă deține o croială largă, de inspirație masculină, iar tocmai pentru că este lejeră, cămașa de tip boyfriend este numai bună pentru a se integra într-o ținuta de plajă. Se poate purta direct peste costumul de baie sau combinată cu o pereche de pantaloni scurți din denim.

Rochiile cu umerii goi

Deși se află în preferințele multor persoane încă de anul trecut, rochiile vaporoase cu umerii goi rămân la fel de perfecte pentru ținutele de plajă și în acest an.

Este un articol vestimentar numai bun pentru a se putea combina cu diverse topuri cât mai colorate și diverse in model. Bineînțeles că se potrivește bine și cu sutienele și costumele de baie care nu au bretele.

tinute de vara
Tinute pentru evenimentele de pe plaja[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 3 Ținute super cool pentru UNTOLD 2022. Le poți crea pe ultima sută de metri

Pantalonii scurți de blugi și topuri decupate

În sezonul cald, dar mai ales pe plajă, avem nevoie de o ținută care să ne pună în valoare foarte bine. Astfel încât, putem apela la o ținută formată din pantaloni scurți de blugi, cei care să aibă marginile franjurate, alături de un top decupat. Pe de altă parte, o altă variantă a acestei ținute poate să fie formată chiar și din pantaloni scurți de blugi, cu bustiere sau cu sutienul costumului de baie.

Fustă maxi și top scurt tricotat

O combinație numai bună pentru a avea un look romantic, este reprezentată de fusta maxi alături de un top scurt, care să fie brodat, acestea fiind două articole vestimentare numai bune pentru o vacanță la malul mării. Fustele lungi, dintr-un material vaporos și lejer, chiar și cele cu crăpături adânci sunt în tendințe în această vară și se combină perfect cu topurile albe, tricotate sau cu cele care imită dantela. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Salopetă cu pantaloni scurți

Cea mai utilă și des purtată piesă vestimentară în tot sezonul cald este chiar salopeta cu pantaloni scurți. Aceasta este numai bună pentru vacanțele la plajă, fiind foarte simplu de purtat, în special dacă apelăm la cele care dețin imprimeuri florale, pentru că se află în tendințe, chiar de anul trecut.

tinute de vara cu pantaloni
Tinute pentru evenimentele de pe plaja[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: 5 Ținute casual de vară pentru femei de 40 de ani, potrivite pentru orice siluetă

 

Cum să-ți accesorizezi corect ținuta

Pantofii pot schimba complet întreaga ținută

Pantofii sunt cei mai importanți, atunci când vine vorba despre o ținută perfectă.

Prin urmare, indiferent de perechea de pantofi, sandale, papuci sau bocanci pe care o vei alege să o porți, asigură-te că oferă ținutei pe care o ai, un plus de valoare.

Chiar dacă vei participa la un eveniment care are loc pe plajă, la o cină romantică alături de partener sau la o simplă plimbare pe plajă, trebuie să asortezi întotdeauna perechea de pantofi pe care o porți, cu restul ținutei tale, deoarece aceștia sunt cei care-ți transformă ținuta exact așa cum îți dorești. Acesta este și unul dintre motivele principale pentru care este important ca din când în când să investești într-o pereche de pantofi de calitate.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

accesorii potrivite pentru vara
Tinute pentru evenimentele de pe plaja[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Cine este Ana Morodan. "Eu vreau să fac bani mulți. Să zicem că pot direct să merg de la această emisiune la aeroport, să plec la Paris"

Nu uita de bijuterii

Indiferent de ținuta pe care alegem să o purtăm pe plajă, pe lângă pantofii aleși, trebuie să ne asigurăm că nu am uitat de bijuterii. Acestea sunt pe locul doi atunci când vine vorba despre o accesorizare corectă.

Fie că vorbim doar despre o simplă pereche de cercei, fie că vorbim despre bijuterii mai mari, în momentul în care participi la un eveniment important, bijuteriile nu ar trebui să lipsească niciodată din ținută. De reținut este faptul că bijuteriile vor da întotdeauna personalitate unei ținute.

tinute pentru sezonul cald
Tinute pentru evenimentele de pe plaja[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Materiale pe care să le porți vara pentru un plus de confort



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies