5 Zodii care se îndrăgostesc greu. Trebuie să lupți ca să le intri în grații

5 Zodii care se îndrăgostesc greu. Trebuie să lupți ca să le intri în grații
5 Zodii care se îndrăgostesc greu. Trebuie să lupți ca să le intri în grații

Află din rândurile următoare care sunt cele 5 zodii care se îndrăgostesc greu.

Unii nativi se lasă mereu purtați de sentimente și se aruncă fără să stea prea mult pe gânduri într-o relație amoroasă. Alții, în schimb, sunt foarte calculați și uneori se întâmplă să le pui și luna la picioare și tot nu vor să cedeze. Află din rândurile următoare care sunt zodiile care se îndrăgostesc cel mai greu și ce trebuie să faci pentru a le intra în grații.

Fecioara este zodia care se îndrăgostește cel mai greu

Citește si: Cum îți dai seama că e narcisist. 5 semne care îl dau de gol

Ființe calculate și echilibrate, fecioarele cad cu greu pradă tentației. Dacă vrei să cucerești o fecioară trebuie să fii pregătit pentru o adevărată luptă care e posibil să se sfârșească fără prea multe situații de reușită.

Perseverența și capacitatea de a continua indiferent de obstacole sunt caracteristicile esențiale ale viitorului partener al fecioarei. Aceasta nu se lasă impresionată nici de buchete imense de flori și nici de texte romantice. Pentru o fecioară este importantă stabilitatea și de aceea, trebuie ca mai întâi să se convingă de faptul că ai intenții serioase și de abia după aceea se deschide în fața ta.

Alte zodii  c are se îndrăgostesc greu

Capricorn

Citește si: 4 zodii care nu te lasă la greu. E bine să le ai aproape de tine

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Scepticismul este trăsătura principală de caracter specifică nativului Capricorn. Indiferent de cât de mult își pune sufletul pe tavă persoana de lângă el, nu poate scăpa ușor de prejudecățile conform cărora fiecare om are un interes ascuns.

De aceea, este foarte greu să-l faci pe un Capricorn să se îndrăgostească mai ale când nu ești ca o carte deschisă ce poate fi citită pe toate părțile.

Pești

Citește si: Zodii protejate de Sfânta Maria la finalul anului 2022. Acestea nu vor fi urmărite de ghinion

Peștii sunt ființe introvertite.

Acest lucru îi face să se apropie foarte greu de o persoană. De aceea, preferă să se închidă în carapacea lor și să refuze orice formă de afecțiune care ar putea veni din partea altei persoane. Mai mult decât atât, refuză și simplele relații de prietenie. Dacă vrei să cucerești un nativ din zodia Pești trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să te aștepți la un eventual refuz, oricât de sincere ar fi intențiile tale.

Gemeni

Citește si: Zodii de bărbați care nu știu să-și exprime iubirea

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Gemenii au nevoie de libertate. Nu vor să fie constrânși de o relație amoroasă și preferă relațiile pasagere care nu necesită prea multă implicare din partea lor. Dacă este vorba doar de o noapte, acceptă cu plăcere. Mai mult decât atât, îi face pe nativii Gemeni să se dea un pas în spate și să fugă mâncând pământul. Orice sună a angajament reprezintă un total refuz din partea gemenilor. De aceea, în momentul în care vrei să începi o relație cu un nativ din zodia Gemeni, trebuie să te asiguri că nu pui prea multă presiune pe el. Nu încerca să-i îngrădești libertatea și oferă-i spațiul de care are nevoie. În caz contrat, relația dintre voi doi s-ar putea termina înainte de a începe.

Balanță

Citește si: Patru zodii care vor fi binecuvântate în luna Noiembrie 2022. Află ce zodii vor beneficia de noroc

Balanțele sunt persoane foarte echilibrate și iau în calcul orice posibilitate înainte de a începe o relație. Mai mult decât atât, frica de a nu fi rănite și abandonate le face să se gândească de zece ori înainte să accepte o întâlnire. Le este foarte greu să se atașeze de o persoană și orice pas pe care îl faci în vederea inițierii unei relații poate constitui un motiv de îngrijorare pentru ele. E foarte important să fii sincer cu ele și să nu le dai niciun motiv prin care să se îndoiască de intențiile tale. Mai mult decât atât, poți chiar să oferi multe detalii legate de trecutul tău. Acest lucru le va face să se te cunoască mai bine și să spargă cumva bula de reticență în care trăiesc.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

3 Zodii care știu să facă bani. Se pot îmbogăți în cel mai scurt timp

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies