6 farse de 1 aprilie pentru cea mai bună prietenă

farse 1 aprilie
6 farse de 1 aprilie pentru cea mai bună prietenă

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, toate persoanele vor dori să facă fel de fel de farse apropiaților. Însă știați ce farse puteți face celei mai bune prietene?

Aflați din rândurile următoare care sunt doar câteva dintre cele mai bune farse de 1 aprilie, pe care le puteți face celei mai bune prietene. În plus, descoperiți și cum puteți reacționa atunci când sunteți cea păcălită, dar și ce alte farse îi puteți face acesteia.

 

Cele mai bune farse de 1 aprilie pentru cea mai bună prietenă

6 farse de 1 aprilie pentru cea mai bună prietenă[Sursa foto: Freepik]

În cazul în care cea mai bună prietenă a ta este fană sucurilor de fructe, iată ideea perfectă de farsă! Tot ce trebuie să faci este să transformi băutura sa preferată, într-un jeleu. Amestecă lichidul cu o linguriță de gelatină, în timp ce ții paharul la bain-marie. Apoi, lasă-l să se răcească, pentru a obține jeleul dorit. În plus, pentru ca farsa să fie cât mai credibilă cu putință, adaugă și un pai în “suc” și lasă-l la îndemână, pentru a fi servit.

În cazul în care locuiești cu prietena ta cea mai bună, iată o altă idee de farsă. Tot ce trebuie să faci, în cazul în care este mare fană a înghețatei, mănâncă înghețata din caserolă, însă fără să te atingi de crema de pe pereții recipientului. Cu siguranță nu îi va plăcea, iar farsa va funcționa!

O altă farsă foarte potrivită pentru a-ți surprinde cea mai bună prietenă, este să o trezești cu surle și trâmbițe! Tot ce trebuie să faci este să lipești un claxon

sub formă de spray de perete, acolo unde atinge de obicei clanța ușii, când o deschide. În momentul în care se va trezi și va dori să iasă din cameră, claxonul o va trezi cu siguranță!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O altă idee potrivită de farsă pentru 1 aprilie, care ține tot de suc, este cea în care cea mai bună prietenă a ta consumă diverse sucuri cu acid, de o nuanță închisă.

Tot ce trebuie să faci este să găsești un moment în care se va ridica din preajma locului în care se află sticla respectivă, pentru ca tu să o golești. Pune în loc o băutură acidulată incoloră și adaugă sos de soia până când capătă culoarea sucului original.

O farsă de 1 aprilie foarte simplă, este cea care constă în faptul că îi vei lipii celei mai bune prietene, pe spate, o bandă anti-furt.

Scoate-o în oraș, mergeți la cumpărături și este momentul potrivit pentru o astfel de farsă. În momentul în care va încerca să iasă din magazin o să declanșeze alarma.

farse pentru cea mai buna prietena
6 farse de 1 aprilie pentru cea mai bună prietenă[Sursa foto: unsplash]

Citește și: Farse de 1 aprilie pentru prietena cea mai bună

 

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Ce poți să faci dacă prietena ta îți face o farsă

În cazul în care tu ești cea păcălită, ar trebui să nu te superi prea tare, ci mai degrabă să te bucuri de moment, dar și de farsă, bucurându-vă împreună de gluma care tocmai a avut loc. Astfel, îți vei putea face intrarea cu o altă farsă, precum cea de mai jos.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi o pungă de chipsuri, de preferat una cât mai mare, în care să torni piper negru măcinat, direct peste chipsuri. În continuare este nevoie totuși să agiți punga cât de bine poți, în așa fel încât să nu verși conținutul, iar piperul să ajungă pe majoritatea chipsurilor. Asigură-te că este sortimentul preferat de prietena ta, pentru că doar așa va gusta fără să se gândească de două ori. Mergi la ea și servește-o. În cazul în care refuză, insistă. Ba chiar mai mult, pentru a duce cu succes la capăt această farsă puteți cumpăra cea mai scumpă pungă de chipsuri, tot sortimentul preferat de aceasta, pentru că, cu siguranță nu va refuza!

idei de farse pentru 1 aprilie
6 farse de 1 aprilie pentru cea mai bună prietenă[Sursa foto: unsplash]

Citește și: 4 farse de 1 aprilie pentru iubitul tău

 


Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

În cât timp se îndrăgostește un bărbat de o femeie. Cum îți dai seama că este îndrăgostit

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Noi acuzații grave la adresa rapperului Sean "Diddy" Combs. Artistul a primit numeroase plângeri în ultimele luni

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies