7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă

ce trebuie sa ai in geanta mereu
7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă

Indiferent de dimensiunea genții purtate, este necesar să avem cu noi anumite elemente esențiale, în caz de orice. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare, care sunt doar câteva dintre elementele pe care neapărat ar trebui să le aveți în geantă, de fiecare dată când părăsiți locuința, în caz de orice.

 

1. Ruj

Fără nuanța ta preferată de ruj, nu poți merge nicăieri! Rujul din geantă este o piesă esențială dacă aveți o zi proastă sau pur și simplu doriți să vă schimbați look-ul înainte de a pleca de la serviciu.

O nuanță nude care se potrivește perfect cu orice stil sau machiaj și îți face buzele să arate mai pline, ceea ce este pur și simplu drăguț.

Citește și: Ghid pentru întreținerea machiajului: Cât de des să îți înlocuiești produsele și instrumentele

ce trebuie sa pui in geanta
7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce machiaj să alegi pentru o rochie roz. 5 idei de machiaj cu care vei face senzație

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

2. Mică trusă de urgență

A avea o trusă de urgență este utilă, deoarece tăierea degetului, ruperea unghiei sau chiar sângerarea din nas pot fi extrem de bruscă și deranjantă. În cazul în care se întâmplă ceva neașteptat, un plasture medicinal, o bandă, niște șervețele pentru bebeluși, ceva pentru a șterge rănile și o cârpă mică de bumbac vor fi utile.

3. Cutie mică de pastile

În plus, este o idee bună să fii pregătit pentru durere. Păstrați o cutie mică cu câteva analgezice, pastile pentru stomac, soluție pentru spălarea ochilor, țânțari și pastile pentru arsuri la stomac și reacții alergice în geantă. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a ajuta oamenii care au nevoie, ceea ce este un lucru bun de făcut.

geanta perfecta de vara
7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă[Sursa foto: freepik]

4. Lucruri de igienă

Chiar dacă menstruația ta vine de obicei într-un anumit moment al lunii, pot exista momente neașteptate când apare fără avertisment. Pentru a fi pregătită în astfel de situații, este esențial să ai mereu în geantă un pachet mic de șervețele feminine și o trusă mică de cosmetice cu câteva tampoane. Aceste articole te pot salva de disconfort și jenă, asigurându-te că ești mereu pregătită, indiferent de imprevizibilitatea ciclului tău menstrual.

În plus, acest obicei îți poate oferi un sentiment de siguranță și liniște, știind că ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru a face față oricărei situații.

5. O baterie externă

După o perioadă de timp de utilizare, smartphone-urile pot deveni imprevizibile. Purtați o baterie externă în geantă pentru a vă asigura că nu vă veți trezi fără baterie într-un moment neașteptat.

În acest fel, vă puteți simți întotdeauna în siguranță știind că există un prieten de rezervă care așteaptă să vă înlocuiască bateria în cazul în care aceasta își pierde capacitatea.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

articole esentiale pentru geanta
7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă[Sursa foto: freepik]

6. Gumă

După prânz sau înainte de a merge la o întâlnire, este esențial să te asiguri că respirația ta este proaspătă, iar pentru aceasta, consumul de gumă, tic-tac sau bomboane de mentă poate fi soluția perfectă. Aceste mici articole nu ar trebui să lipsească din geanta ta, deoarece oferă o soluție rapidă și eficientă pentru menținerea unei respirații plăcute. În plus, mestecatul gumei poate ajuta la reducerea stresului și la îmbunătățirea concentrației, în timp ce bomboanele de mentă și tic-tac-urile nu doar împrospătează respirația, dar oferă și un gust plăcut care poate ridica moralul. Astfel, având aceste produse la îndemână, vei putea să te simți mai încrezătoare și mai pregătită pentru orice întâlnire sau eveniment pe parcursul zilei.

7. Parfum travel size

Cel mai bun lucru pe care îl poți purta cu tine este o sticlă mică de parfum. În plus, ai putea fi invitat direct la o locație din birou, unde un pic de ruj și parfum poate îmbunătăți aspectul tău. Puteți cumpăra un atomizor de parfum pentru a economisi bani și pentru a păstra parfumul preferat în sticla de călătorie. Acestea sunt ieftine și pot fi parfumate cu orice parfum doriți.

geanta de purtat
7 articole esențiale pe care orice femeie ar trebui să le poarte în geantă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce machiaj să alegi pentru o rochie roz. 5 idei de machiaj cu care vei face senzație

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Zarzavat pentru iarnă la ceaun, rețeta fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic, județul Argeș. “Această rețetă necesită trei pași.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies