7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă. Vei simți alt vibe în locuință

7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă. Vei simți alt vibe în locuință
7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă

Află din rândurile de mai jos câteva metode eficiente pentru a scăpa de energiile negative din propria locuință!

Energiile negative sunt întâlnite la tot pasul, mai ales în propriile locuințe. În mod inevitabil, aceste energii își fac simțite prezența într-un fel sau altul, afectând astfel starea de bine a oamenilor. Totodată, pe lângă starea de spirit, are puteri și asupra sănătății, putând cauza stres, depresie, anxietate și insomnie.

Cum afectează energia negativă atmosfera din locuință

De asemenea, energia negativă poate avea mai multe efecte asupra atmosferei din locuință, printre care se numără neputința și lipsa concentrării asupra activităților de zi cu zi, oboseala constantă, lipsa de

energie și de motivație de a face noi lucruri, starea de deprimare fără un motiv anume. Majoritatea oamenilor ajung să se simtă frecvent într-o stare de stres și agitație deoarece încep să nu mai găsească plăcere în activitățile care înainte erau o reală bucurie. Așadar, persoanele cu energii negative în casă vor simți întotdeauna o anume presiune și greutate pe umerii lor.

Citește și: Plantele pe care femeile ar trebui să le aibă în casă pentru a avea parte de prosperitate și noroc

7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă[Sursa foto: freepik]

Metode de îndepărtare a energiei negative din casă

Cu toate astea, energiile negative pot fi îndepărtate cu ajutorul unor metode eficiente, care nu necesită prea mult efort.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Scăparea de dezordinea din casă

De cele mai multe ori, energiile negative se instalează în momentul în care locuință este dezordonată deoarece apare o atmosferă apăsătoare, însoțită de tristețe și singurătate.

Așadar, este recomandat ca fiecare persoană care simte că are în propria casă energii negative, să scape definitiv de obiectele pe care nu le mai folosesc și să își organizeze spațiul pentru a permite energiei pozitive să pătrundă în casă. Mai mult decât atât, o altă metodă este chiar reorganizarea mobilierului și a obiectelor din casă, pentru a atrage energie pozitiv și pentru a elimina blocajele energetice.

7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă[Sursa foto: freepik]

Plantele ofilite trebuie aruncate

Plantele ofilite nu au ce căuta în locuință deoarece aduc doar energii negative în jur. Așadar, oamenii trebuie să acorde mai multă atenție plantelor și florilor din casă, pentru a menține prospețimea și sănătatea în locuință. Este bine știut faptul că plantele absorb energiile negative, iar florile uscate pot aduce anxietate, depresie și dureri de cap.

Arderea unor frunze de salvie

O altă metodă eficientă este arderea frunzelor de salvie atunci când se instalează în casă sentimentul de tristețe, depresie sau insomnie acută. Practica spirituală este printre cele mai cunoscute metode de îndepărtare a energiei negative din casă. Pe lângă salvie, oamenii obișnuiesc să ardă și lemn dulce sau trandafir deoarece au proprietăți de purificare și eliminare a energiilor negative.

Un lucru important în timpul acestui proces de curățare este ca fiecare persoană să se concentreze pe intenția de a elibera spațiul de energiile negative și de a crea un mediu cât mai armonios și plăcut. 

7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă[Sursa foto: freepik]

Lumina naturală este ideală

Lumina naturală în locuință este ideală deoarece aduce garantat energiile pozitive și starea de mai multă productivitate. Astfel, fiecare persoană trebuie să își deschidă larg ferestrele pentru a permite aerului proaspăt să intre și lumina naturală să pătrundă în încăpere.

Mai mult decât atât, ventilarea corespunzătoare și lumina naturală pot contribui la eliminarea energiilor negative și la revitalizarea atmosferei din propria locuință.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Aprinderea lumânărilor parfumate

Lumânările parfumate sunt extrem de apreciate și folosite în viața de zi cu zi, iar partea bună este că acestea pot fi considerate drept un ritual de îndepărtare a energiilor negative. Cu toate acestea, lumea trebuie să evite să rămână în aceeași încăpere în care se răspândește mirosul. Așadar, atunci când apar sentimentele negative și oboseala, o simplă lumânare parfumată poate aduce un plus de relaxare și pozitivitate în casă.

Citește și: Cum poți reinventa relația de cuplu. Descoperă 5 strategii eficiente pentru a readuce pasiunea și conectarea în viața voastră!

7 metode de îndepărtare a energiei negative din casă[Sursa foto: freepik]

Plante verzi în locuință

Plantele verzi trebuie să fie nelipsite din casele oamenilor, iar pe lângă faptul că reîmprospătează aerul, acestea alungă energiile negative. Mai mult decât atât, acestea oferă un plus de culoare și stare de bine în casă.

Folosirea unor cristale și uleiuri esențiale

De asemenea, uleiurile esențiale pot aduce o stare de bine, calm și energie pozitivă în locuință, reușind astfel să alunge energiile negative. Cristalele și uleiurile esențiale au vibrații puternice, iar printre acestea se numără santalul, salvia sau busuiocul, care pot umple încăperea cu energie pozitivă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum poți reinventa relația de cuplu. Descoperă 5 strategii eficiente pentru a readuce pasiunea și conectarea în viața voastră!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies