8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale. Animalul de companie nu le va putea rezista

8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale.
8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale.

Iată cum poți să îți bucuri pisica cu câteva jucării pe care să i le realizezi după bunul plac.

Atunci când vine vorba de animalele noastre de companie, cu siguranță putem să facem orice pentru a le vedea fericite și a se distra de fiecare dată pe lângă noi. Chiar până și cele mai mofturoase feline prefer uneori să se joace cu jucăria preferată, iar dacă îți dorești să faci ceva inedit pentru pisicuța ta, cu siguranță ai ajuns în locul potrivit. Dacă îți place să realizezi diferite lucruri acasă, de care să te bucuri și tu și animalul tău preferat, acum poți să o ajuți cu câteva jucării care nu necesită foarte mult efort și care le vor ține

ocupate pentru întreaga zi. Fiind atât de curioase, ele s-ar putea juca cu orice, așa că nu este foarte greu să-i facem pe plac felinei noastre.

Jucării din rolă de hârtie

Citește și: Îți dorești o pisicuță? Ce trebuie să faci înainte de a o aduce la ea acasă

Jucării pentru pisici, făcute acasă
Jucării pentru pisici, făcute acasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Adoptie pisici: Toate produsele de care ai nevoie pentru noul membru al familiei

Avem uneori atât de multe metode prin care să captăm atenția animalul nostru de companie, însă tot de foarte multe ori nu ne dăm seama că ce avem nevoie se află în jurul nostru. Astfel, cartonul de la o rolă de hârtie poate deveni imediat jucăria preferată a pisicii voastre, deoarece se va juca într-un mod inedit cu ea și o veți ține ocupată pentru câteva ore.

Puzzle pentru pisici

Pisica ta are nevoie de jucării făcute acasă
Pisica ta are nevoie de jucării făcute acasă[Sursa foto: freepik]

Tot din rolă de hârtie puteți să faceți următorul joc, pentru care aveți nevoie de o cutie, unde veți realiza ca un labirint din bucăți de carton și tuburi de la rolele de hârtie igienică. Dacă introduceți înăuntru o minge, pisicuța voastră va încerca minute bune să găsească drumul mingiuței spre ieșire, astfel că o veți ține ocupată în cel mai frumos și sănătos mod.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tampon de zgârieturi din buturugă de copac

8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale.
8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale.[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim de jucării pentru animalele de companie,  trebuie să avem grijă în egală măsură ca atunci când oferi unui copil un nou obiect de joacă, deoarece anumite jucării se pot desprinde sau pot avea în compoziție anumite substanțe care să facă rău animăluțul nostru, iar ele ajungă în stomac.

Astfel, dacă le realizăm chiar la noi acasă, vom avea control asupra a tot ceea ce facem. Puteți să realizați și un tampon pentru zgârieturi dintr-o buturugă de copac, deoarece cu siguranță v-ați săturat ca fotoliul preferat sau canapeaua de piele să fie plină de gheruțele prietenului blănos.

Jucărie baghetă

Iată cum poți să îți bucuri pisica cu câteva jucării
Iată cum poți să îți bucuri pisica cu câteva jucării[Sursa foto: freepik]

Jucăria baghetă este cu siguranță preferata animalul de companie, astfel că vă puteți folosi chiar și de un creion sau de o bucată subțire de lemn, la vârful căreia să legați o pană sau o biluță pufoasă și să

începeți să vă bucurați alături de pisicuța voastră. Pentru asta are nevoie ca voi să vă jucați cu ea și să-i îndreptați bagheta în toate direcțiile, așa că veți petrece și voi timp prețios alături de blănoasă.

Cort pentru pisici

8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale.
8 jucării ușoare pe care să i le realizezi pisicii tale.[Sursa foto: freepik]

Pisicilor le place să se ascundă, așa că puteți să faceți un cort pentru ele din câteva tricouri pe care nu le mai folosiți, iar un colț al casei care nu este foarte tranzitat poate deveni întreg apartamentul felinei voastre.

Citește și: Se zice sau nu „La mulți ani!” la data de 8 septembrie 2024? Este celebrată Nașterea Maicii Domnului- kanald.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba- stirilekanald.ro

O navă de pirați pentru ascuțitul gheruțelor

Jucării pentru pisici, făcute acasă
Jucării pentru pisici, făcute acasă[Sursa foto: freepik]

Dacă inventivitatea este la cote maxime, puteți să realizați din sfori groase o ascuțitoare de gheruțe sub formă de navă de pirați, care să imite pânzele ei. Cu siguranță veți scăpa și voi de tot ce înseamnă zgârieturi în casă.

Mingiuțe din fâșiile unui tricou vechi

Jucării pentru pisici, făcute acasă
Jucării pentru pisici, făcute acasă[Sursa foto: freepik]

Dacă aveți un tricou vechi sau o bucată de material pe care nu o mai folosiți, tăiați fâșii din el, pe care le faceți noduri sub formă de mingiuțe și le oferiți pisicilor voastre să se joace pe durata întregii zile.

Jucărie din plută de vin

Iată cum poți să îți bucuri pisica cu câteva jucării
Iată cum poți să îți bucuri pisica cu câteva jucării[Sursa foto: freepik]

Un dop de plută de la o sticlă de vin sau de șampanie poate deveni jucăria preferată pe care să o ia în gură sau să o arunce cu lăbuțele de fiecare dată când se plictisește. Astfel, nu trebuie să vă mai pară rău de jucăriile noi pe care nu le folosește și să fiți inventivi în a găsi de fiecare dată cea mai bună metodă ca felina voastră să se distreze.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adoptie pisici: Toate produsele de care ai nevoie pentru noul membru al familiei

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Cine este sporitvul de 23 de ani care a fost rănit în urma unui jaf: ”Cei doi s-au încăierat”

VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”

Horoscop pentru ziua de miercuri, 4 septembrie 2024: Nativii încep să se pună pe picioare

Mort la 39 de ani! 'Un erou pentru noi toți' - BREAKING NEWS


Cookies