9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine

ce observa un baiat la tine pentru prima data
9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine

Prima impresie poate să fie mai importantă decât putem crede. Însă știați ce observa băieții pentru prima dată la o fată?

Aflați din rândurile următoare, care sunt aspectele pe care băieții le observă pentru prima dată la o fată, atunci când au prima întâlnire.

 

1. Cum îi tratezi pe ceilalți

Într-adevăr, singura modalitate de a înțelege personalitatea unei persoane este să o observi în interacțiunile sale cu ceilalți. Te va vedea vorbind cu chelnerii și ceilalți la o întâlnire.

Băieții se gândesc la asta atunci când te întâlnesc, indiferent dacă este sau nu în mintea lor. Evitați să faceți comentarii negative despre alții și mulțumiți-vă întotdeauna celor care vă servesc mâncarea.

2. Mirosul tău

Mirosul corporal este foarte important pentru bărbați și femei, conform multor studii. Din acest motiv, este mai bine să evitați mirosurile foarte intense sau neobișnuite, deoarece unele persoane ar putea să nu le placă.

Preferați parfumurile subtile și naturale. Este evident că este esențial să te duci înainte de o întâlnire și să fii atent la ceea ce mănânci. După aceea, evitați usturoiul și luați gume de mentă cu dvs.

Citește și: Cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit

impresii despre prima intalnire
9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine[Sursa foto: freepik]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: 8 motive pentru care un bărbat se îndepărtează de tine. Când îți deschizi sufletul, el se retrage

3. Pielea ta

Unul dintre cei mai buni indicatori ai sănătății noastre este pielea noastră. Pielea curată este un semn că ai luat o dietă sănătoasă și ai grijă de tine. Dormirea este cea mai bună metodă de a scăpa de cearcănele.

Majoritatea oamenilor cred că degetele gălbui cauzate de fumat sunt un semn al unui obicei rău.

4. Machiajul tău

Machiajul nu este o plăcere pentru toți băieții. Cu toate acestea, nu exagerați cu rimelul sau rujul. Bărbații doresc să afle cine ești cu adevărat. Prea mult machiaj îi va face să se întrebe cum arăți sub fondul de ten. Evitați și bronzul artificial. Niciuna dintre ele nu vă va oferi culoare autentică.

Amintiți-vă că, în general, bărbații preferă aspectul natural.

sfaturi pentru prima intalnire
9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine[Sursa foto: freepik]

5. Încrederea ta

Fiecare persoană caută un partener care se poate baza pe încredere. Cu toate acestea, nu este necesar să fii un antreprenor remarcabil pentru a impresiona. Fiți aproape unul de celălalt, râdeți și pur și simplu fiți confortabil în propria piele. Cel mai bun aliat pe care îl poți avea este încrederea! A fi stresat nu este rău, dar ar trebui să demonstrezi că știi ce vrei de la viață și cum să obții asta.

Oamenii care nu au un scop nu sunt interesați de nimeni.

6. Obiceiurile tale

Obiceiurile sunt percepute de indivizi. Fumul nu este o problemă pentru unii oameni, dar poate fi o problemă pentru alții. Cu toate acestea, țigările sunt doar unul dintre numeroasele obiceiuri pe care întâlnirea ta le va aminti cel mai probabil despre tine. Toată lumea poate vedea alte semne roșii mici, dar este important să le recunoașteți deoarece mulți oameni nu sunt de acord cu aceste obiceiuri.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

prima intalnire
9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine[Sursa foto: freepik]

7. Simțul umorului

Simțul umorului comun este unul dintre numeroasele lucruri care leagă cuplurile. El va observa și își va aminti cu siguranță dacă râzi adesea de glumele lui și îi dai întotdeauna răspunsul corect. Cu toate acestea, dacă nu vă bucurați de glume și umor, probabil că nu doriți să aveți o relație durabilă. De fapt, acest lucru ar putea fi o indicație a faptului că chimia dintre dvs. și partenerul dvs. este inadecvată.

8. Felul în care te îmbraci

Rochia ta dezvăluie stilul tău. Nu este necesar să porți o haină elegantă, dar orice ai alege, asigură-te că reflectă cine ești cu adevărat. În timp ce unii oameni apreciază oamenii care se străduiesc foarte mult pentru a-și îmbunătăți aspectul, alții preferă oamenii sportivi. Într-adevăr, nu trebuie să te îmbraci pentru a impresiona, ci mai degrabă să te simți autentic.

prima impresie la o intalnire
9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine[Sursa foto: freepik]

9. Fericirea ta

Nimeni nu vrea să iasă cu cineva care se plânge mereu despre viața lui și despre toate lucrurile din jurul lui. Este permis să menționați dacă ați avut o zi dificilă la serviciu, dar nu discutați despre asta toată noaptea. Partenerul ideal este acela care îți oferă bucurie, nu stres. Zâmbește și este bucuros să fii alături de el, ceea ce demonstrează că ești recunoscător pentru viața ta. Practicarea recunoștinței te va îmbunătăți personal și te va face o persoană mai bună în societate.

9 lucruri pe care băieții le observă instantaneu la tine[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

8 motive pentru care un bărbat se îndepărtează de tine. Când îți deschizi sufletul, el se retrage

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Cum arăta renumita Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", la început de carieră, când nu avea nicio intervenție estetică! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies