A crezut că relația cu Marcel Toader o salvează din divorț, însă a ajuns să regrete. Declarațiile Mariei Constantin cu privire la starea emoțională de atunci. “Făceam orice lucru doar să ies, să uit.”

A crezut că relația cu Marcel Toader o salvează din divorț, însă a ajuns să regrete. Declarațiile Mariei Constantin cu privire la starea emoțională de atunci. “Făceam orice lucru doar să ies, să uit.”
A crezut că relația cu Marcel Toader o salvează din divorț, însă a ajuns să regrete. Declarațiile Mariei Constantin cu privire la starea emoțională de atunci. “Făceam orice lucru doar să ies, să uit.”

Maria Constantin a povestit, în urmă cu doi ani, despre faptul că regretă relația avută cu Marcel Toader.

Maria Constantin, cunoscuta și îndrăgită artistă de muzică populară, a făcut mai multe destăinuiri în urmă cu doi ani, în cadrul podcastului Povești cu Sanfira, despre faptul că regretă relația avută cu Marcel Toader, deoarece era într-o stare emoțională foarte joasă, iar acel mariaj a crezut că o va salva din divorțul din care tocmai ieșise, mai ales pentru faptul că nu putea să își vadă copilul.

Își dorea să facă orice, doar ca să iasă din starea care o măcina, astfel că are cunoscut la acea vreme că era foarte judecată pentru alegerile sale. 

„Da (nr. regretă relația cu Marcel Toader), deși am crezut că este relația perfectă și multă lume și acum mă acuză că am vrut eu ceva. Eram într-o stare emoțională foarte jos, nu jos. Pentru că în perioada respectivă, după toată nebunia asta, din momentul în care eu am plecat de acolo, a urmat un război și un război mare.

E un război care s-a vărsat pe copil. Am vrut să-mi demonstrezi mie că pot. Ajungeam după două nopți nedormite și mai promiteam nu știu cui că mai ajung pe nu știu unde. Făceam orice lucru doar să ies, să uit, pentru că eu nu vedeam copilul și pentru că sufeream atât de mult.”, a povestit Maria Constantin.

Maria Constantin, motivul divorțului de Marcel Toader

Citește și: Maria Constantin, despre prima căsătorie și motivul pentru care părinții nu au acceptat relația. “Nu știam ce înseamnă viața, nu știam ce înseamnă o relație. Nu mai exista niciun defect”

Marcel Toader
Marcel Toader[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său: „S-a ajuns la violență.”

Curând, Maria Constantin a devenit mult mai vocală de cum era acum doi ani, când nu voia să dea foarte multe detalii cu privire la căsnicia trecută, astfel că a povestit, în cadrul emisiunii În Oglindă, despre mariajul cu Marcel Toader și toate lucrurile care au dus și la al doilea divorț.

“În momentul în care există un copil, iar căsnicia se destramă, din păcate, copilul devine monedă de schimb.

Este un joc de șah pentru copil. S-a ajuns la violență. Această despărțire a fost cel mai complicat lucru. Și copilul meu, de trei ani și jumătate, atât avea când ne-am despărțit, m-a determinat să pun capăt acestei relații întrebând în cele din urmă “mama, de ce plângi? Iar te-a supărat tati?” La un moment dat se gândea să regizeze ca și cum am avea o relație și mi-a spus în mașină că “mie chiar mi-ar plăcea să nu fie totul o farsă și să nu spunem lucrurile astea așa pur și simplu, mi-ar plăcea să faci parte din viața mea.”
Mai rar se întâmplă în ziua de azi ca un bărbat să-ți deschidă ușa de la mașină, să fie mereu în spatele tău, să te ajute în absolut orice vrei, dar toate lucrurile astea au mers așa până când a venit nuntă. După nuntă toate lucrurile astea s-au schimbat, era o minciună. Nu erau birourile lui, am aflat ulterior că erau ale unui alt prieten, unde chema televiziunile ca să filmeze, de fapt nu era spațiul lui.
Eu eram singura sursă de venit în casa noastră și în relația noastră.”
, a povestit Maria Constantin.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Marcel Toader
Marcel Toader[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Maria Constantin, adevărul despre despărțirea de tatăl copilului său: „S-a ajuns la violență.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies