„A fost găsită pe corali. Trupul ei era desfigurat.” Noi declarații despre cazul din Egipt. Românca atacată de rechin ar fi fost prima victimă

femeia ucisa de rechin
Femeia ucisă de rechin

Cu fiecare zi care trece, apar noi informații despre tragicul eveniment din Egipt. În urmă cu câteva zile, o româncă și o austriacă și-au pierdut viața în vacanța din Egipt, în stațiunea Hurghada. Femeile au fost omorâte de un rechin, în timp ce se aflau în Marea Roșie.

 Un rezident rus a făcut noi declarații, oferind concluzii noi despre cele doua cazuri. Autoritățile încă încearcă să descopere ce l-a făcut pe animalul acvatic să se apropie atât de mult de mal.

Turista austriacă ar fi fost, de fapt, a doua victimă

roxana donisan
Roxana Donisan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este românca omorâtă de rechin. “Nedreptățile şi veninul (șpăgile încasate- taxa de şmecher) s-au răzbunat"

Oamenii care se aflau în Hurghada au intrat în panică după ce s-a aflat că o femeie din Austria a fost sfâșiată de un rechin, în apropierea țărmului. Femeia s-a luptat cu animalul și a înotat până la mal. Cu toate acestea, din cauza rănilor foarte grave, a suferit un atac și nu a mai putut fi salvată.

Presa din Italia aduce noi informații, afirmând că Roxana Donisan putea fi prima victimă a rechinului.

Rămășițele trupului Roxanei Donisan au fost găsite la circa 600 de metri de locul în care austriaca a fost ucisă. Cu toate acestea, există șanse ca românca să fi fost prima omorâtă, însă trupul ei să fi fost găsit ulterior, după moartea austriecei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A fost găsită pe corali.

Trupul ei era desfigurat. Era cetăţean al României”, a declarat Zhanna, rezidentul rus.

„După prima victimă, nimeni nu a închis nicio plajă. Am înotat liber", a mărturisit rezidentul rus din Egipt

femeia mancata de rechin in egipt
Roxana Donisan[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Autoritățile din Egipt au încercat să mușamalizeze tragedia româncăi ucise de rechin

Zhanna aduce acuzații grave autorităților din Egipt.

Femeia spune că după ce austriaca a murit sub privirile șocate ale oamenilor, autoritățile nu au luat nicio măsură. Plajele nu au fost imediat închise, iar turiștii au putut în continuare să intre în apă și să facă plajă.

„După prima victimă, nimeni nu a închis nicio plajă. Am înotat liber.  S-a format un grup de lucru de specialiști pentru a afla motivele comportamentului rechinilor.

Consulatul rus i-a avertizat pe turiștii ruși. Să vedem cum reacționează guvernatorul Mării Roșii. Nu vor să piardă turiști, dar nici nu fac nimic pentru a preveni acest lucru” , a declarat Zhanna.

Citeste si: Părinții sunt devastați! Ce s-a întâmplat cu Roxana Donisan, femeia ucisă de rechini, chiar înainte să plece în vacanță

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Părinții sunt devastați! Ce s-a întâmplat cu Roxana Donisan, femeia ucisă de rechini, chiar înainte să plece în vacanță

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies