„A fost șocant. Nu știu cum am depășit momentele alea. Nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat” Alina Laufer, declarații cutremurătoare despre momentul accidentului

„A fost șocant. Nu știu cum am depășit momentele alea. Nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat” Alina Laufer, declarații cutremurătoare despre momentul accidentului
„A fost șocant. Nu știu cum am depășit momentele alea. Nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat” Alina Laufer, declarații cutremurătoare despre momentul accidentului

Alina Laufer și soțul său, Ilan Laufer au trecut prin clipe de groază atuncu când au fost victimele unui accident rutier.

În data de 26 august, Alina și Ilan Laufer au fost victimele unui accident rutier, care s-ar fi putut termina într-un mod tragic. Cei doi se aflau în mașină alături de gemenii lor în momentul în care mașina lui Ilan Laufer s-a izbit de un copac și apoi de un alt autoturism, pe care tocmai încerca să îl evite.

Ulterior, au urmat clipe de coșmar pentru cei doi soți, care pe lângă rănile fizice pe care le-au suferit aceștia, au fost îngrijorați cu privire la starea de sănătate a celor doi copii în vârstă de 2

ani și jumătate.

Alina Laufer, traumatizată în urma accidentului rutier

Citește și: „În primul rând trebuie să ai grijă să nu existe foarte multe conflicte, să le previi mai mult decât să le aplanezi.” Alina și Ilan Laufer au vorbit despre menținerea unei căsnicii sănătoase

Alina Laufer, declarații cutremurătoare despre momentul accidentului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În urma accidentului, Nathaniel, copilul soților Laufer, a fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală. La rândul său, Ilan acuza dureri de stern, de spate și a fost nevoit să treacă prin numeroase investigații.

Astfel, tot greul a căzut pe umerii Alinei, care a fost nevoită să își păstreze tăria de caracter pentru a putea fi alături de copii săi, care au petrecut 24 de ore sub supraveghere medicală.

A fost șocant, pot să rezum la un singur cuvânt, șocant. Ne-am speriat foarte tare, noroc că Ilan are reflexe bune. Noi nu aveam oricum viteză, dar a apucat să încetinească și mai mult. Momentul cel mai traumatizant a fost când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge. Avea și năsucul spart și  o rană la frunte. Nu știu cum am depășit momentele alea.

Slavă Domnului că nu mă pierd foarte tare în clipe de criză, și atunci am putut să fiu alături de copii. Eu m-am lovit mai puțin decât Ilan și încă din ambulanță am refuzat investigațiile, pentru că trebuia să stea cineva cu copiii .”, a povestit Alina Laufer, în cadrul unui interviu pentru FANATIK.

Alina Laufer, sperietură de proporții în urma accidentului

Citește și: „Sunt atât de mândră de copiii mei frumoși si curajoși, care au trecut printr-o experiență traumatizantă ca niște eroi! ” Cum se simt micuții Alinei Laufer, după ce au fost externați din spital

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Alina Laufer, declarații cutremurătoare despre momentul accidentului

Tot în cadrul aceluiași interviu, Alina Laufer și-a exprimat sentimentul de recunoștință cu privire la faptul că incidentul nu s-a terminat într-un mod tragic. Vedeta a mărturisit că a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, iar sperietura a fost pe măsură.

Ilan s-a dus să-și facă radiografii, ecografii. Știm că are sternul fisurat și câteva coaste.

Mai mult ca sigur și eu, dar nu am avut în momentul ăla cum să mă examinez mai mult. Am și ceva vânătăi pe corp de la impact, de la centură, de la bord. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat doar cu atât, nu pot să descriu în cuvinte cât de tare ne-am speriat .”, a mai spus Alina.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Fiecare pe banii lui. Din păcate nu avem atât de mult!” Doina Teodoru, detalii neștiute din interiorul relației sale cu Cătălin Scărlătescu!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies