A murit! O supervedetă din România este sfâşiată de durere! "O zi neagră"

A murit! O supervedetă din România este sfâşiată de durere!
A murit! O supervedetă din România este sfâşiată de durere! "O zi neagră"

Bogdan Mocanu a anunțat pe pagina lui de Instagram că o personă dragă lui nu mai este în viață.

Bogdan Mocanu trece prin clipe îngrozitoare. Concurentul a suferit, recent, o pierdere uriașă și a publicat pe pagina lui de Instagram un mesaj în care le-a spus fanilor ce se întâmplă cu el. Bunica tânărului a murit, fără ca el să apuce să o vadă înainte.

Citeste si: Bogdan Mocanu își caută de luni bune iubirea la Puterea Dragostei, fratele lui a găsit-o deja! Uite cum arată "cumnata" tânărului! EXCLUSIV!

„Astăzi este o zi neagră. M-am întors acasă doar ca să îmi văd bunica moartă, fără măcar să am timp să îmi iau la revedere de la ea. Prețuiți-vă apropiații pentru că nu se știe niciodată când îi veți vedea pentru ultima oară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dumnezeu să te ierte”, a scris Bogdan Mocanu pe pagina lui de Instagram.

Jador, prietenul lui cel mai bun, a fost alături de el şi l-a sprijinit în momentele cele mai grele, dar tânărul încă nu şi-a revenit. La trei săptămâni după evenimentul care l-a marcat, Bogdan suferă în continuare şi îşi reproşează că nu petrece mai mult timp cu familia şi că nu a vorbit mai des cu bunica lui. 

" Bogdan este un familist convins, dar de când este concurent la Puterea Dragostei şi, în plus, are şi foarte multe contracte de imagine şi job-uri de MC, nu prea mai are timp de nimic. Şi cu prietenii vorbeşte mai rar. L-a marcat extrem de mult ce s-a întâmplat cu bunica lui pe care a iubit-o enorm. Nu se aştepta ca ea să moară şi încă nu a reuşit să-şi revină din şoc.

E sufletist şi sensibil, chiar dacă poate câteodată nu o arată. El suferă cumplit, deşi la emisiune zâmbeşte. Doar Jador ştie ce este cu adevărat în sufletul lui", a spus un apropiat al lui Bogdan Mocanu.

Citeste si: Larisa de la Puterea Dragostei, declaraţii BOMBĂ despre relaţia cu Bogdan Mocanu! Vezi ce este cu adevărat între ei! "Aventură" EXCLUSIV!



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Scene halucinante cu Roxana de la Puterea Dragostei! A făcut o criză de nervi în plină stradă! Vezi ce a scos-o din minţi şi cum a putut să se exprime! EXCLUSIV!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies