"Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie." Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican

"Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie." Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican

Cele două interprete de muzică populară se află în plin proces de judecată.

Se pare că spiritele se încing și în   lumea muzicii populare, acolo unde interpretele de muzică populară Niculina Stoican și Olguța Berbec, se află în plin proces de judecată, după ce s-au acuzat reciproc de faptul că și-au furat o piesă. Astfel, Olguța Berbec este cea care a acuzat-o pe Niculina Stoican de furt, după ce linia melodică a respectivei piese, era a sa încă din anul 2016.

niculina stoican
Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Am fost destul de căzută și de slăbită!”. Cu ce infecție se confruntă Alina Pușcaș, în acest moment

 

Olguța Berbec o acuză pe Niculina Stoican de furt

Astfel, interpreta de muzică populară, Olguța Berbec, susține faptul că și-a înregistrat melodia încă din anul 2015, iar deși a știut în tot acest timp, faptul că Niculina Stoican îi cântă melodia, a ales să nu facă nimic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate acestea, în prezent, cele două interprete de muzică populară se află în plin proces, intentat cu mai mult timp, care nu a ajuns la final, pentru că judecătorii nu au putut ajunge la o concluzie clară. În ciuda acestui fapt, Olguța Berbec susține chiar că Niculina Stoican și-ar fi recunoscut vina.

olguta berbec si niculina stoican proces
Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Ce mic era Dominic!”. Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă

”Sunt într-o situație ciudată cu Niculina Stoican. Avem un proces pe rol, pe care eu l-am intentat, deoarece în 2021 ea a lansat un cântec așa-zis nou, dar a cărui linie melodică îmi aparține 100%, încă din 2016.

Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube, în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea.

Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță. Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită, dimpotrivă. Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp.

Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie.

În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat. Între timp, procesul și comentariile pe acest subiect merg înainte și cred că nu fac bine niciuneia dintre noi”, a declarat Olguța Berbec.

olguta berbec declaratii despre proces
Ce se întâmplă în procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Odată cu aceste schimbări, mulți călugări vor fi siliți să plece!”. Mănăstirea Frăsinei vine cu noi interziceri



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Odată cu aceste schimbări, mulți călugări vor fi siliți să plece!”. Mănăstirea Frăsinei vine cu noi interziceri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies