Acestea sunt cele mai sănătoase 10 alimente de pe planetă. Consumă-le zilnic!

Acestea sunt cele mai sănătoase 10 alimente de pe planetă. Consumă-le zilnic!
Acestea sunt cele mai sănătoase 10 alimente de pe planetă. Consumă-le zilnic!

„Ești ceea ce mănânci” – calitatea vieții noastre depinde în mod direct de produsele pe care le consumăm zilnic.

Desigur, toate alimentele naturale sunt într-o anumită măsură sănătoase, unele dintre ele însă au proprietăți excepționale și nu trebuie să lipsească din meniul tău.

Lămâia

O singură lămâie conține mai mult de 100% din norma zilnică de vitamina C. Ea este cel mai bun antioxidant și un remediu antiinflamator foarte eficient. Mai mult ca atât, lămâia controlează nivelul de colesterol în sânge și ajută oasele să fie rezistente.

Citeste si: „Nu ieşi afară cu părul ud că răceşti“. Mituri despre răceală

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Broccoli

O ceașcă de brocoli pe zi conține mai mult de 100% de vitamine din grupul K și circa 200% din norma zilnică de vitamina C.

De asemenea, o porție de 100 de calorii de brocoli conține mai multă proteină decât carnea de vită. Această legumă este bogată în microelemente și vitamine. Ea conține cea mai multă vitamina A, în comparație cu alte tipuri de varză.

Ciocolata neagră

Este bogată în atioxidanți, vitamine și minerale. Ea conține componente necesare pentru sănătatea organismului: potasiu, cupru, magneziu. La fel, în ciocolata neagră se găsește teobromina – o substanță care întărește smalțul dinților și scade riscul de apariție a cariilor.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cod galben de ninsori și viscol în peste jumătate din țară! Harta zonelor vizate de avertizarea meteorologilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies