Cheesecake-ul este o preajitura delicioasa iubita de toata lumea. Iata ce secrete trebuie sa o stii ca sa o faci perfecta.
Daca suprafata prajiturii s-a crapat (ceea ce se va intampla daca o coci prea mult), te salveaza intotdeauna toppingul. Totul e sa il pui cand cheesecake-ul este perfect racit. Poti incerca orice truc: de la fructe proaspete, pana la creme elaborate.
Ca sa nu se crape suprafata prajiturii ai grija sa nu mixezi prea mult amestecul de crema de branza. Pentru asta poti lasa ingredientele sa ajunga la temperatura camerei timp de 2 ore.
Ca sa coci un cheesecake poti sa alegi varinata clasica- direct in cuptor sau pe cea in baie de apa, cu tava de prajitura asezata intr-o tava mai mare in care torni apa clocoltita. Apa fierbinte care inconjoara prajitura va face ca exteriorul sa nu se gateasca mai repede ca partea din mijloc, astfel vei evita crapaturile.