Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect

Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect
Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect

Cheesecake-ul este o preajitura delicioasa iubita de toata lumea. Iata ce secrete trebuie sa o stii ca sa o faci perfecta.

Daca suprafata prajiturii s-a crapat (ceea ce se va intampla daca o coci prea mult), te salveaza intotdeauna toppingul. Totul e sa il pui cand cheesecake-ul este perfect racit. Poti incerca orice truc: de la fructe proaspete, pana la creme elaborate.

Ca sa nu se crape suprafata prajiturii ai grija sa nu mixezi prea mult amestecul de crema de branza. Pentru asta poti lasa ingredientele sa ajunga la temperatura camerei timp de 2 ore.

In plus, trebuie sa ungi bine peretii tavii pentru a preveni lipirea cremei de ei pe masura ce se coace.

Ca sa coci un cheesecake poti sa alegi varinata clasica- direct in cuptor sau pe cea in baie de apa, cu tava de prajitura asezata intr-o tava mai mare in care torni apa clocoltita. Apa fierbinte care inconjoara prajitura va face ca exteriorul sa nu se gateasca mai repede ca partea din mijloc, astfel vei evita crapaturile.

Ca sa poti pune tava cu cheesecake intr-o tava cu apa inveleste-o bine in folie de aluminiu, astfel incat lichidul sa nu ajunga la prajitura.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Reţeta uimitoare care îţi transformă mâinile - Vor părea cu 10 ani mai tinere

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies