Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect

Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect
Acestea sunt secretele unui cheesecake de casa perfect - Cum sa il faci sa iasa perfect

Cheesecake-ul este o preajitura delicioasa iubita de toata lumea. Iata ce secrete trebuie sa o stii ca sa o faci perfecta.

Cand timpul de coacere s-a scurs amestecul de branza trebuie sa fie ferm, dar atunci cand misti putin tava acesta ar trebuie sa tremure usor ca o gelatina, iar mijlocul ar trebui sa fie inca usor umed. Unele retete presupun lasarea prajiturii in cuptorul incins, dar oprit, iar asta va face si partea din mijloc sa se inchege si sa ajunga la consistenta perfecta.

Pentru ca aromele sa se intrepatrunda, iar textura sa fie ferma ,cheesecake-ul trebuie tinut la frigider mai multe ore, chiar si peste noapte daca ai rabdare suficienta, scrie FoodStory.

Cheesecake cu fructe si miere- trebuie sa-l incerci imediat

Acum, cand nu prea sunt fructe de sezon puteti alege kiwi sau orice alte fructe congelate: visine, capsuni, afine sau alte fructe de padure.

Ingrediente:

– 3-4 linguri de miere, in functie de dulceata fructelor
– 300 g smantana
– 500 g branza de vaci
– 30 g gelatina
– fructe dupa preferinta

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Reţeta uimitoare care îţi transformă mâinile - Vor părea cu 10 ani mai tinere

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies