Cheesecake-ul este o preajitura delicioasa iubita de toata lumea. Iata ce secrete trebuie sa o stii ca sa o faci perfecta.
Cand timpul de coacere s-a scurs amestecul de branza trebuie sa fie ferm, dar atunci cand misti putin tava acesta ar trebuie sa tremure usor ca o gelatina, iar mijlocul ar trebui sa fie inca usor umed. Unele retete presupun lasarea prajiturii in cuptorul incins, dar oprit, iar asta va face si partea din mijloc sa se inchege si sa ajunga la consistenta perfecta.
Pentru ca aromele sa se intrepatrunda, iar textura sa fie ferma ,cheesecake-ul trebuie tinut la frigider mai multe ore, chiar si peste noapte daca ai rabdare suficienta, scrie FoodStory.
Cheesecake cu fructe si miere- trebuie sa-l incerci imediat
Acum, cand nu prea sunt fructe de sezon puteti alege kiwi sau orice alte fructe congelate: visine, capsuni, afine sau alte fructe de padure.
Ingrediente:
– 3-4 linguri de miere, in functie de dulceata fructelor
– 300 g smantana
– 500 g branza de vaci
– 30 g gelatina
– fructe dupa preferinta