Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, surprins alături de altă femeie

adrian alexandrov
Adrian Alexandrov

De câteva luni, Elena Udrea se află în spatele gratiilor, de unde susține că este închisă pe nedrept. Cu toate că partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, se declară foarte trist din cauza acestei vești, bărbatul a fost surprins în compania altei femei.

Recent, în timp ce iubita lui se află în pușcărie, Adrian a fost văzut alături de o altă femeie cunoscută din România.

Ce face Adrian Alexandrov, în timp ce Elena Udrea este la închisoare

elena udrea si adrian alexandrov
Elena Udrea și Adrian Alexandrov[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Pentru Adrian nu este o perioadă bună, deoarece mama fetiței lui, Elena Udrea, se află în spatele gratiilor.

Bărbatul a postat pe rețelele de socializare, mai multe mesaje de încurajare, pentru iubita lui, fostul Ministru al Turismului. Fostul politician trebuie să execute o pedeapsă de 6 ani, dar se pare că iubitul ei deja se întâlnește cu alte femei, conform spynews.ro. Zilele trecute, Adrian a fost văzut de către paparazzi, la un restaurant de lux din Capitală, alături de o femeie cunoscută în politica de la noi din țară.
După ce și-a parcat mașina luxoasă, Adrian s-a dus să ia masa împreună cu Andreea Cosma, fostă membră a Camerei Deputaților din Parlamentul României. Imediat după ce au discutat, femeia a plecat la altă masă, unde era așteptată de două persoane, iar iubitul Elenei Udrea a părăsit restaurantul.

Elena Udrea, întâlnire cu fiica ei, în închisoare

elena udrea inchisoare
Ce se întâmplă cu Elena Udrea, în închisoare[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cum cureți o rodie. „În mod excepţional, unele persoane pot dezvolta reacţii alergice la sucul de rodie"

Adrian și Elena au împreună o fetiță, Eva Maria. Se pare că fetița nu știe care este exact situația cu mama ei, dar a vizitat-o în penitenciar, în urmă cu scurt timp. După întâlnirea cu fetița ei, pe contul de socializare al fostului politician, a apărut un mesaj prin care Elena a explicat cum a decurs întreaga procedură.

Udrea consideră că procedura prin care copiii își văd părinții în închisoare, nu este una în regulă.

„Dacă tot există o cameră special amenajată pentru astfel de întâlniri “mama și copilul”, de ce nu se permit aceste vizite aici fără să fie nevoie de nenumărate avize, aprobări și semnături ajungând până la cea a directorului penitenciarului? Sunt studii recente din SUA, care arată că, copiii ale căror mame sunt arestate rămân cu traume pentru tot restul vieții și, mult mai probabil decât în cazul celorlalți copii, devin ei însuși infractori.

Deci, la ce și cui folosește această lege inumană, ilogică, barbară chiar?”, a declarat fostul Ministru al Turismului.

Elena Udrea este revoltată de condițiile din penitenciar

elena udrea copil
Elena Udrea și-a văzut copilul, în închisoare[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: De ce se contrazic femeile cu bărbații

Separarea de fetița ei reprezintă cea mai dureroasă situație pentru Elena, de când a aflat că trebuie să își execute sentința. Cu toate că a reușit să își vadă copilul, fostul politician a explicat că micuții ar trebui să aibă mai mult contact cu mamele lor, chiar dacă se află în spatele gratiilor.

„Lăsați copiii să își poată întâlni mamele, să aibă parte, măcar în cele câteva ore pe lună în care sunt permise vizitele, de îmbrățișarea lor, să poată sta în brațele lor să simtă iubirea și alinarea pe care brațele și săruturile unei mame le aduce”, a scris Elena Udrea.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cu ce se mănâncă caviarul. Secretele de servire ale acestei delicatese

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies