Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu. De ce s-ar fi despărțit cei doi: „Relația nu a mers din cauza..."

Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu
Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu

În cartea sa autobiografică, Adrian Mutu a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Alexandra Dinu, dezvăluind în același timp și motivul pentru care au ajuns la divorț.

Adrian Mutu nu mai ascunde nimic! În cartea sa autobiografică, fostul fotbalist a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu, mama fiului său cel mare. Printre mărturisirile din viața lui se află, spre uimirea tuturor, subiectul care a ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu multă vreme. Ce s-a întâmplat în mariajul cu frumoasa blondină?

Citeste si: Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu! Ce se întâmplă între ei

Adrian Mutu a vorbit despre divorțul de Alexandra Dinu

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, iar mai apoi au ales să pășească în fața altarului. Mariajul lor a durat puțin, cei doi fiind foarte tineri la vremea respectivă. Care a fost, de fapt, adevăratul motiv al divorțului?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cartea sa, fostul fotbalist a dezvăluit că s-a îndrăgostit instant de Alexandra Dinu, în vârstă de 19 ani la vremea respectivă. După doar șase luni de relație, Adrian Mutu și iubita lui au mers în fața ofițerului de Stare Civilă, fără să știe că totul avea să se termine la puțin timp după.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri.

Eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie. După șase luni, am făcut acest pas.”, a scris Adrian Mutu, în cartea sa.

Citeste si: Adrian Mutu, zâmbet a la Hollywood! Fostul sportiv are faţete de 20.000 de euro

„Viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa”

Adrian Mutu a spus, de asemenea, că a divorțat de Alexandra Dinu din cauza faptului că amândoi erau foarte tineri și că exista foarte multă presiune pe umerii lor.

„A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt.

Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună. La noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a mai povestit Adrian Mutu în cartea lui.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein s-au despărțit! Ce spune frumoasa blondină?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies