DESCOPERĂ: Cine este soțul Vlăduței Lupău | ADRIAN RUS

cine este sotul vladutei lupau
DESCOPERĂ: Cine este soțul Vlăduței Lupău | ADRIAN RUS

Află cine este soțul Vlăduței Lupău, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România.

Cine este soțul Vlăduței Lupău

Adrian Rus (27 de ani) s-a născut pe 12 februarie 1994, în orașul Cluj Napoca. A fost portar la Universitatea Cluj și CFR Cluj.
Adrian este fiul fostului chestor de poliție și secretar de stat în cadrul Mai, Toma Rus, şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj până în anul 2006.
Acum un an, Adrian Rus a renunțat la fotbal, întrucât nu era mulțumit cu statutul de rezervă.


„Așa am simțit eu atunci, am vrut să renunț la fotbal. Inițial n-am vrut să renunț definitiv. Am vrut doar să plec de la CFR pentru că nu mai eram mulțumit de statutul de rezervă, iar uneori eram în afara lotului. Eu am tot ce-mi trebuie, am o familie frumoasă, îmi doream foarte mult să joc. Am progresat până la un anumit nivel, dar dacă nu jucam era foarte greu să mai progresez.
Pentru postul de portar chiar sunt tânăr."- a declarat fotbalistul.
Adrian Rus nu a intenționat să renunțe definitiv la fotbal, însă după ce a părăsit CFR-ul, ofertele au fost puține și nu s-au concretizat. Acesta recunoaște că este mai liniștit de când stă acasă cu familia, deși îi este foarte dor de teren câteodată.
„Un portar cu experiență e la 31-32 de ani. După ce am plecat de la CFR au fost foarte puține echipe care s-au interesat de mine pentru că toată lumea a crezut că am renunțat definitiv.
Apoi au apărut toate ofertele într-o săptămână, dar nu s-au concretizat. După aceea n-am mai vrut eu pentru că m-am obișnuit acasă cu familia. Sunt mult mai liniștit, când eram la CFR eram foarte, foarte stresat, nimic nu-mi convenea. Mi-a fost greu! Și acum îmi e foarte dor de fotbal. Încă văd mulți prieteni care joacă, dar sunt fericit că sunt bine."- a spus fotbalistul.

Citeste si: //CITEȘTE// Totul despre: Cine este Andreea Raicu| data nașterii, viața persoanală, vârstă

Familia și prietenii l-au sfătuit să nu renunțe la fotbal, încurajând-l să-și reia activitatea sportivă.
„Cred că nimeni de lângă mine nu mi-a zis că e o decizie bună de a renunța. De la soția mea până la fratele meu, familia mea, toți prietenii nu m-au încurajat să renunț. Eu am muncit foarte mult ca să ajung la CFR. Eu n-am ajuns acolo prin relații. Eu prima dată am ajuns la echipa a doua a celor de la CFR de la Universitatea Cluj.

După care am fost luat în cantonament de Dan Petrescu și mi s-a spus că se va lua o hotărâre în privința mea dacă voi fi luat la prima echipă. După primul antrenament de la Brașov domnul Petrescu mi-a spus că e mulțumit de mine și mi-a zis că o să mă ia și în cantonamentul din Slovenia. De atunci am rămas la prima echipă”, a dezvăluit Rus.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este soţul Alexandrei Stan. Emanuel-Petre Necatu i-a furat inima artistei!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus

vladuta lupau si adrian rus

Fotbalistul este căsătorit cu Vlăduța Lupău, celebra cântăreață de muzică populară.


Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment, unde interpreta fusese invitată pentru a susține un program.
„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el."- își amintește cântăreața.
Adrian Rus a cerut ajutorul poliției rutiere pentru a-și cere iubita în căsătorie, punând la cale un scenariu desprins parcă din filme.
Vedeta cobora pe Calea Turzii, fiind oprită de agenții de circulație, care au luat-o la întrebări, la 3 dimineața.
„Au ajuns să îmi ceară trusa medicală. Mă duc la portbagaj să caut trusa medicală și apoi m-am uitat în spate și l-am văzut cu un buchet de flori și un inel”, și-a amintit Vlăduța Lupău.

vladuta lupau sot

Adrian nu regretă că a renunțat la cariera de fotbalist, întrucât, în ultimii ani, a avut mai mult timp pentru familia sa. Ceea ce regretă însă, este faptul că, ar fi avut multe de arătat în fotbal, fiind dispus să joace și în Liga 2. Important pentru el era să profeseze, să aibă șansa de a evolua.

Citeste si: //BIOGRAFIE// Cine este Oana Marica. L-a cucerit fosta Miss Turism 2010 pe Alex Bodi?

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adrian Rus a renunțat la cariera de fotbalist

Adrian Rus susține că, în ultima perioadă, nu a făcut mare lucru pe plan profesional, prioritatea lui fiind familia.

vladuta lupau si adrian rus

„În ultimul an am pierdut vremea. Nu credeam că o să renunț definitiv la fotbal. Am fost în vacanțe, am stat cu soția mea, că și ea are o carieră în muzică. Nu-mi pare rău că am renunțat, îmi pare rău pentru că credeam că mai am lucruri de arătat în fotbal. Eu am fost dispus să mă duc și la Liga 2, important era să joc. Știam că dacă joc undeva bine șase luni voi reveni în Liga 2."- spune Rus.
Vlăduța Lupău și Adrian Rus se iubesc ca în prima zi și se gândesc serios la posibilitatea de a avea un copil, care să calce pe urmele tatălui.
Rus crede că cel mai potrivit pentru viitorul juniorului ar fi clubul Viitorul Constanța, unde se acordă șanse de la o vârstă fragedă, în funcție de calitățile sportive.
„Dacă aș avea un copil acum și să-l duc la fotbal nu l-aș duce decât la Viitorul Constanța. Acolo mi se pare că de la o vârstă fragedă se dau șanse, contează doar calitățile jucătorului. Dar în rest nu l-aș duce în România. Pentru ce să-l duc, să fie sclavul altora? Soția mea e disperată să-l ducă la fotbal. A zis că dacă vom avea un băiețel de la 10 ani o să-l ducă la Paris Saint Germain. Să ajungă precum Neymar și Mbappe. Sunt visuri! 100% va avea mai multe șanse decât am avut eu și-l voi sprijini.”, a precizat Adrian Rus.

Citeste si: //DESCOPERĂ// Cine este Smiley. Detalii neștiute despre viața artistului



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies