Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa: „Provin dintr-o familie disfuncțională! Eu am fost considerată în familia mea oaia neagră.”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa: „Provin dintr-o familie disfuncțională! Eu am fost considerată în familia mea oaia neagră.”
Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa: „Provin dintr-o familie disfuncțională! Eu am fost considerată în familia mea oaia neagră.”

Prezentatoarea TV a vorbit despre cum a infulențat-o familia în dezvoltarea sa.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa. Jurnalista a vorbit despre traumele transgeneraționale și cum se transmit acestea din generație în generație. Astfel, Adriana Bahmuțeanu a amintit de părinții căi, criticându-i pentru modalitatea în care au crescut-o.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan. Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: A trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste? Cum a reușit vedeta să fugă dintr-o relație în care nu se mai simțea bine? „În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea.”

Adriana Bahmuțeanu, nemulțumită de comportamentul părinților săi

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Prezentatoarea TV susține că ea a fost oaia neagră a familiei și, chiar dacă părinții au încercat să îi impună un anumit drum profesional, Adriana Bahmuțeanu nu s-a lăsat bătută și a ales ceea ce și-a dorit în viață, urmând astfel o carieră în jurnalism.

Eu provin dintr-o familie disfuncțională, în care părinții mei, pentru că și ei proveneau din familii disfuncționale la rândul lor, nu au știut să relaționeze foarte bine și deși sunt convinsă că ne-au iubit și pe mine și pe sora mea foarte

mult, poate nu ne-au arătat iubirea asta în cel mai pozitiv mod, comparativ cu alte familii în care problemele erau mai puține. Atunci, când mi-am dat seama la maturitate că ceva se întâmplă în familia mea, eu am fost considerată în familia mea oaia neagră. Când m-am apucat de jurnalism, eram foarte tânără, mi-au zis că asta nu e o meserie. Să mă duc să fac o chestie serioasă, să mă fac medic.
Eu am zis că nu vreau să mă fac medic, vreau să fac asta că așa simt eu că mi-e bine mie, asta simt că îmi place. Au înțeles după un timp că de fapt asta îmi plăcea, dar atunci pe moment, m-au împins să mă duc la liceul sanitar. Pentru că nu am vrut să fac asta, nu am scris nimic la examen. Eu am căzut prima treaptă în mod voit, nu am scris
.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.
  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un viitor partener pentru Marina Almășan? „Nu trebuie să fie frumos, bogat, nu trebuie să fie important, trebuie să fie bun!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de caramel sărat a Gabrielei Cristea: „Caramelul sărat putem să îl folosim la orice prăjitură, ca să o îmbunătățim. Rețeta mea este foarte simplă și se face rapid.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies