Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina! „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”

Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina! „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”
Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina! „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”

Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a reușit să treacă prin acea durere din viața sa.

Adriana Bahmuțeanu este mămica fericită a doi copii, pe care îi are în urma căsniciei pe care a avut-o cu Silviu Prigoană. Cu toate acestea, înainte să își țină copiii în brațe, jurnalista a trecut printr-un episod extrem de dureros din viața sa, ajungând să piardă o sarcină. Invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Adriana Bahmuțeanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre acel moment dificil din viața lui.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri neștiute despre familia sa: „Provin dintr-o familie disfuncțională. Eu am fost considerată în familia mea oaia neagră.”

Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina
Adriana Bahmuțeanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan. Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri dureroase despre momentul în care a pierdut sarcina

Prezentatoarea TV susține că acea perioadă a fost cea mai grea din viața sa, fiind nevoită să treacă prin mai multe etape pentru a nu se mai simți vinovată.

Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere pe care o poate trăi o ființă umană.

Poți să îți pierzi un părinte, o mână, un picior, poți să pierzi averea, poți să pierzi orice, dar un copil este contrar legilor firii. Noi, părinții, trebuie să ne ducem primii și apoi să se ducă copiii. Când e invers e atât de dureros încât practic nu te vindeci niciodată. Înveți să accepți că asta e realitatea. Înveți să o duci în spate, să o duci pe picioare. Am lucrat foarte mult cu mine, am făcut un travaliu de doliu.
Doliul ăsta pe care noi îl ducem, necesită și el un lucru cu dorul. Necesită o integrare, să-l înțelegi. Să înțelegi niște lucruri, să înțelegi de ce s-a întâmplat așa. De fapt, să îți iei vinovăția, să scoți din tine vinovăția. De regulă oamenii rămân în doliu și rămân în problema aia, devin depresivi pentru că nu înțeleg să se vindece, să treacă prin toate etapele alea dureroase ale travaliului de doliu și este o terapie specială în situațiile de pierdere
.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.
 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Elena Merișoreanu, departe de copii, dar aproape de nepoți! „Cred că Dumnezeu le-a rânduit în așa fel încât o perioadă destul de lungă mi-am crescut nepoții.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies