Adriana Bahmuțeanu, psiholog cu acte în regulă. Cum a ajuns vedeta TV să facă asta. “Am definitivat ceea ce nu am reușit să fac în tinerețe.”

Adriana Bahmuțeanu, psiholog cu acte în regulă. Cum a ajuns vedeta TV să facă asta. “Am definitivat ceea ce nu am reușit să fac în tinerețe.”
Adriana Bahmuțeanu, psiholog cu acte în regulă. Cum a ajuns vedeta TV să facă asta. “Am definitivat ceea ce nu am reușit să fac în tinerețe.”

Adriana Bahmuțeanu a finalizat studiile pentru a deveni psiholog cu drept de practică. De unde a început pasiunea pentru această latură.

Adriana Bahmuțeanu, cunoscuta jurnalistă și vedetă TV, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, o realizare pe care a reușit să o ducă la bun sfârșit, începută încă din tinerețile ei. A studiat timp de 10 ani pentru a putea să devină psiholog cu drept de practică și nu a spus nimănui până nu a văzut că reușește acest lucru. 

“În tinerețe nu am finalizat studiile pentru că am cunoscut succesul foarte devreme în presă și am abandonat proiectul acesta.

Acum am definitivat ceea ce nu am reușit să fac în tinerețe. Am studiat timp de 10 ani, am stat cu burta pe carte, dar nu am spus nimănui. Pentru că mi s-a părut o impostură să zic că urmează să fac și cutare lucru. La mine s-a întâmplat, acum am toate actele, am trei formări în terapie.”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Ce a făcut-o pe Adriana Bahmuțeanu să studieze psihologia

Citește și: Adriana Bahmuțeanu explică de ce a luat decizia de a se căsători cu George Restivan: „El a venit cu propunerea să facem o logodnă. Amândoi am simțit nevoia să trăim această iubire.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina: „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”

Adriana Bahmuțeanu a povestit și motivul pentru care și-a dorit să devină psihoterapeut și cum a ajuns la primele cursuri, asta după ce, odată cu ultimul ei divorț de fostul soț, copiii erau foarte afectați și nu știa cum să îi înțeleagă mai bine. 

“M-am hotărât să fac pasul acesta în momentul în care am divorțat ultima dată de fostul meu soț și nu știam cum să relaționez cu copiii.

Și aveam două bombe de copii, foarte afectați de divorț și lucram pe vremea aceea cu o terapeută. Am întrebat-o cum fac că stau cam prea mult pe gadgeturi copiii mei. “Le închizi în dulap și trebuie să fii mai fermă că tu ești permisivă, draga mea.” De unde, nu a funcționat. 
Se cățărau pe dulapul acela, până la urmă l-au dărâmat. Au scos gadgeturile de acolo și evident că s-au jucat în continuare.
Și în momentul acela am zis că trebuie să fac o schimbare în viața mea, să mă așez eu pe mine, să fie bine cu mine și apoi să-i ajut pe ei. Am nimerit la un curs, de fapt l-am căutat și m-am dus acolo cu dedicație, în care tocmai se făcea intervenție terapeutică la copiii de genul acesta, hiperactivi, afectați de divorț. Și acolo am învățat metodele și tehnicile prin care în trei săptămâni am avut cu totul alți copii.
Doar trei săptămâni. Erau aliniați pe sârmă.”
, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina! „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei și cum se înțeleg aceștia. „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies