Adriana Bahmuțeanu explică de ce a luat decizia de a se căsători cu George Restivan! „El a venit cu propunerea să facem o logodnă. Amândoi am simțit nevoia să trăim această iubire.”

Adriana Bahmuțeanu explică de ce a luat decizia de a se căsători cu George Restivan! „El a venit cu propunerea să facem o logodnă. Amândoi am simțit nevoia să trăim această iubire.”
Adriana Bahmuțeanu explică de ce a luat decizia de a se căsători cu George Restivan! „El a venit cu propunerea să facem o logodnă. Amândoi am simțit nevoia să trăim această iubire.”

Jurnalista și soțul său au anunțat recent că s-au despărțit.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au trăit timp de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate acestea, recent, jurnalista a anunțat pe rețelele de socializare că prioritățile sale și ale soțului său s-au schimbat, iar de aceea au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate.

Invitată în cadrul emisiunii „Online Story by Cornelia Ionescu”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, vedeta a făcut dezvăluiri neștiute despre relația sa cu George Restivan.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu încă suferă după momentul în care a pierdut sarcina: „Nu m-am vindecat și nu cred că o să mă vindec 100% niciodată. Pierderea unui copil e cea mai grea pierdere.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Adriana Bahmuțeanu explică de ce a luat decizia de a se căsători cu George Restivan
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vorbește deschis despre despărțirea de George Restivan. Când s-a produs ruptura: „Am stat să ne facem împreună bilanțul, să vedem ce putem face.”

Adriana Bahmuțeanu, adevăratul motiv pentru care a ales să se căsătorească cu George Restivan

Prezentatoarea TV susține că fostul său soț a venit cu ideea de a face o logodnă și de a cere binecuvântarea în fața lui Dumnezeu, lucru pe care Adriana Bahmuțeanu l-a primit cu brațele deschise. Cu toate acestea, încă de atunci au discutat despre posibilitatea ca relația lor să se termine.

Adriana Bahmuțeanu susține că un aport semnificativ în relația sa l-a avut și pandemia.

Am avut nevoie amândoi de timpul ăsta ca să ne cunoaștem. Atunci, ca să o facem elegant, el a venit cu propunerea să facem o logodnă, că totuși avem o vârstă, avem copii, pe mine mă cunoaște lumea. Ok, hai să facem o logodnă. Nu am avut nicio problemă să facem o logodnă, să cerem de fapt o binecuvântare de la Dumnezeu, că asta înseamnă de fapt slujba asta religioasă, pe care am făcut-o noi.

Și acolo am discutat același lucru cu nașii noștri, că dacă noi considerăm peste un an-doi-trei că ni s-au schimbat prioritățile și că vom avea drumuri separate, nu o să fie niciun fel de problemă. Pe moment, amândoi am simțit nevoia să trăim această iubire. Gândește-te și la contextul social. Eram după o pandemie toți, după o izolare în casă care ne paralizase cumva. Contează și lucrurile astea.”
, a declarat Adriana Bahmuțeanu.
 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Gabi Bădălău și-a făcut 4 operații de implant de păr! Este afaceristul mulțumit de rezultatul obținut? „Nu am avut niciodată păr lipit cu adeziv!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies