Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa: „N-am avut cea mai fericită copilărie! Provin dintr-o familie disfuncțională. Le mulțumesc că mi-au dat viață.”

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa: „N-am avut cea mai fericită copilărie! Provin dintr-o familie disfuncțională. Le mulțumesc că mi-au dat viață.”
Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa: „N-am avut cea mai fericită copilărie! Provin dintr-o familie disfuncțională. Le mulțumesc că mi-au dat viață.”

Jurnalista nu a avut parte de cea mai fericită copilărie.

Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul podcastului Anamariei Prodan, acolo unde și-a deschis sufletul și a oferit declarații neștiute despre viața sa.

Adriana Bahmuțeanu, copilărie marcată de lipsuri

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa
Adriana Bahmuțeanu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”

Prezentatoarea TV susține că nu a avut parte de cea mai fericită copilărie, deoarece atât în familia sa, cât și în familia părinților săi, au existat anumite disfuncționalități.

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu le este recunoscătoare părinților săi că s-au sacrificat pentru ea și pentru sora sa, astfel încât acestea să crească și să ajungă în stadiul în care au ajuns în prezent.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

N-am avut cea mai fericită copilărie de pe lumea asta și eu pe cine aud că a avut cea mai fericită copilărie, ăla de fapt a suferit cel mai tare, dar își pune o mască astfel încât să nu le arate oamenilor cât de mare îi este suferința. Nu, nu am avut o copilărie fericită. Provin dintr-o familie disfuncțională. Părinții mei, la rândul lor, provin din familii disfuncționale, deci nu aveau nici eu cum să știe și să mă crească foarte frumos.

Nu era pe vremea aia nici parenting, nici cursuri, erau foarte puține cărți. Oamenii nu se preocupau de treaba asta. Le mulțumesc, în primul rând, că mi-au dat viață, că m-a crescut pe mine și pe sora mea. Aveam foarte multe vecine în bloc care erau date la cămin săptămânal. Noi nu am fost date la cămin. Mama a insistat cu cerul și pământul, deși lucra, era foarte obosită, să ne țină acasă.
Noi am dormit cu mama foarte mulți ani, până când la un moment dat s-a îmbolnăvit atât de tare de oboseală. Era foarte obosită, lucra în 3 schimburi, nu avea niciun ajutor. Nu avea cine să îi facă de mâncare, cine să dea cu mătura. I-a fost îngrozitor. Le mulțumesc amândurora pentru că și-au găsit până la urmă, în vremurile alea în care nu găseai un pui, o sticlă de apă, un pachet de unt, eu le mulțumesc că s-au descurcat cum au putut ei ca să ne crească
.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu vorbește despre copilăria sa
Adriana Bahmuțeanu [Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

În ce momente nu se poate ierta Theo Rose și cine i-a fost alături în clipele în care a fost la pământ? “Am câteodată sindromul acesta de persecutor.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies