Alessia, speriată de fostul soț! Cântăreața a cerut ordin de restricție!

alessia divorteaza
Alessia divorteaza dupa 15 ani

Alessia a cerut ordin de restricție împotriva fostului soț. Ce se întâmplă între ei.

După 15 ani de relație, Alessia a divorțat de cel care i-a fost alături mai bine de un deceniu. Mai mult, cântăreața a apelat la măsuri extreme, cerând chiar un ordin de restricție împotriva fostului. Cei doi se află în plin proces pentru custodia copilului lor.

Ionuț, fostul soț al cântăreței, a făcut primele declarații despre situația în care se află în momentul de față.

Deși toată lumea se aștepta la o separare amiabilă, cei doi au ajuns la tribunal și se luptă pentru custodia copilului. Se pare că lucrurile sunt destul de grave între cei doi, Alessia dând de înțeles că la mijloc ar fi de fapt nenumărate episoade de violență.

Alessia și-a luat băiețelul și a plecat la Constanța. Artista trece printr-o perioadă extrem de grea, după cum a declarat chiar ea într-un mesaj pe pagina sa de Instagram.

alessia divorteaza
Alessia si sotul sau se cearta din cauza bunurilor[Sursa foto: Facebook]

„Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare',  a scris Alessia, pe Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Veste șocantă în lumea showbiz-ului! Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani!

Declarațiile soțului Alessiei despre ordinul de protecție

Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea.

Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât', 
a declarat fostul soț al Alessiei, la Antena Stars.

Alessia a ajuns la spital din cauza divorțului

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu.

Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc, dacă nu, îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul.

Citeste si: Oana Roman divorțează de Marius Elisei! Nu mai este cale de împăcare!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Am ales să accept condiţiile lui, astfel încât să se termine odată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită', spunea Alessia în august anul trecut, la Star Matinal.

 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Pepe și Raluca Pastramă au stabilit data divorțului! Nu mai există nicio șansă de împăcare!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies