Alex Bobicioiu, declarații de dragoste surprinzătoare pentru Bianca Comănici! "Vrei să fim din nou...?"

alex bobicioiu declaratii bianca comanici
Alex Bobicioiu i-a făcut declarații romantice frumoasei Bianca Comănici

Bianca Comănici a rămas extrem de surprinsă când a auzit toate vorbele frumoase pe care Alex Bobicioiu i le-a spus. Cum a reacționat frumoasa brunetă?!

Alex Bobicioiu a lăsat mască pe toată lumea atunci când i-a făcut declarații în direct Biancăi Comănici. Nimeni nu se aștepta ca bărbatul să-i spună asta! Ce vorbe frumoase a putut să audă celebra vedetă de la Kanal D?

Alex Bobicioiu, declarații de dragoste pentru Bianca Comănici

Bianca Comănici va rămâne întotdeauna cea mai iubită concurentă de la "Puterea Dragostei". Fanii care au urmărit-o în cadrul show-ului, i-au stat alături de-a lungul timpului și au susținut-o în fiecare proiect pe care frumoasa brunetă l-a avut.

Citeste si: Bianca Comănici își va găsi iubit în 2021? Ce i-a prezis celebrul astrolog Mariana Cojocaru?

Deși toată lumea știe că Bianca Comănici a fost iubita lui Livian, mai puțini au aflat că fosta câștigătoare de la "Puterea Dragostei" a trăit o idilă și cu Alex Bobicioiu.

alex bobicioiu despre bianca comanici
Alex Bobicioiu nu s-a sfii să-și arate sentimentele față de Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram Alex Bobicioiu]

Alex Bobicioiu și Bianca Comănici nu au rezistat prea mult timp împreună, însă bărbatul s-a întors alături de fosta iubită pentru a-i face declarații de dragoste...în

direct!

"Bobicioiu: Ce mi-a plăcut mie la Bibi? Prima dată m-au atras ochii ei. Are niște ochi foarte frumoși. Nu știu cum să zic. Nu pot să zic că m-a atras în totalitate, dar a fost ceva când ne-am văzut noi prima dată pe hol.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei" s-a îndrăgostit?! "Ai un zâmbet minunat”

Am zis gata, trebuie să fie a mea. Nu a fost pentru o perioadă foarte lungă, dar asta e. Dacă nu a fost serioasă. Să nu intrăm în amănunte.

Nu mi-a plăcut că nu ai fost serioasă. Voiai să pari ceva ce nu ești. Eu știu foarte bine ce am simțit. Nici ea nu a crezut. Cu ce m-ar încălzi să mint? Nu e o rușine să zic că am ținut la această fată.

Nu a fost compatibilitate. Acum suntem mult mai maturi, gândim altfel.(...) Da. Arunc și poate cine știe. Poate capsează un rac", i-a spus Alex Bobicioiu frumoasei prezentatoare de la Kanal D.

bianca comanici
Bianca Comănici a rămas extrem de surprinsă de toate lucrurile pe care i le-a spus Alex Bobicioiu în direct[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

"Bianca: Ce? Ce a zis? Cred că am început deja, nu?"

"Bobicioiu: Îmi place de Bianca în continuare. E mult mai frumoasă. Ar trebui să prezentăm o emisiune, eu cu Bianca.(...)

Vrei să fim din nou împreună? 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca: Vrei să ne împăcăm?"

"Bobicoiu: Da! Îmi dai numărul tău să te întreb dacă te-ai gândit. Ești liberă, nu mai suferi... Ce ochi frumoși ai. 

Bianca: Ce ai vrea să faci acum?

Bobicioiu: Să te sărut!", au fost câteva dintre replicile pe care cei doi foști iubiți și le-au spus în direct.

Orice s-ar întâmpla, Bianca Comănici își va ține întotdeauna fanii la curent și aceștia vor afla primi dacă cunoscuta vedetă este din nou îndrăgostită.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Fosta iubită a lui Livian iubește din nou! Cu cine l-a înlocuit pe fostul concurent de la Puterea Dragostei?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies