Alex Velea, mesaj pentru Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor România. Cum s-a fotografiat Faimosul la câteva ore după ce a părăsit competiția?

sebastian chitosca survivor romania
Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România și a făcut primele declarații. Alex Velea a ținut să-i transmită un mesaj.

Sebastian Chitoșcă a plecat extrem de trist din cadrul competiție Survivor România, însă lucrurile nu se mai pot schimba acum pentru Faimos. Cu toate acestea, concurentul le-a transmis fanilor un mesaj și s-a fotografiat la scurt timp după aflarea veștii. Alex Velea a ținut să-l felicite pentru parcursul din emisiune.

Alex Velea, mesaj pentru Sebastian Chitoșcă după eliminarea de la Survivor România

După eliminare, Sebastian Chitoșcă le-a spus fanilor că va vorbi cu ei, asta după ce va lua legătura cu familia pentru a-i anunța că totul este în regulă.

"Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta! Le-am spus tuturor și din echipa Războinicilor și din echipa Faimoșilor că simt că voi pleca acasă! Ce să zic, mă bucur că am ajuns până aici! Simt că am dus steagul Faimoșilor  la nivel inalt, așa să vorbesc frumos despre Faimoși, contra unor Războinici, care au arătat a fi razboinici cu adevărat! Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în competiție și până acum!

Citeste si: Raluca Dumitru dezvăluie strategia Elenei Marin la Survivor România! ”Mi-a spus că a sunat-o pe Elena Ionescu”. Cum s-a afișat Raluca Dumitru după experiența din Republica Dominicană

sebastian chitosca eliminare
mesajul lui Alex Velea pentru Sebastian Chitoșcă[Sursa foto: Instagram Alex Velea]

Tot ce-mi pare rău am spus, că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, pe nume Zannidache, chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inima și suflet de sportiv, cu toate că el nu se crede sportiv, are foarte multe calități sportive, le arată zi de zi pe traseu!", au fost

cuvintele lui Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Sărutul care i-a dat de gol

Alex Velea a ținut să-l felicite pe Sebastian Chitoșcă după eliminarea, așa că mesajul a fost transmis pe contul personal de Instagram al artistului.

Cum s-a fotografiat Faimosul la câteva ore după ce a părăsit competiția?

Chiar dacă a fost eliminat de la Survivor România, Sebastian Chitoșcă nu a putut să nu se bucure de minunile din Republica Dominicană, așa că s-a fotografia în apă la scurt timp după verdict.

sebastian chitosca survivor romania
Sebastian Chitoșcă le-a transmis un mesaj emoționant fanilor care l-au susținut la Survivor România[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

"Cea mai frumoasă și puternică aventură din viața mea a luat sfârșit.

Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră. În cel mai scurt timp voi face un live dedicat vouă. Va iubesc", a scris Sebastian Chitoșcă în dreptul fotografiei.

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Luiza de la "Mireasă pentru fiul meu" a devenit mămică pentru prima oară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies