Alexandra, criză de plâns la Puterea Dragostei după despărțirea de Codruț: "Nu sunt bine”

alexandra puterea dragostei
Alexandra izbucnește în plâns la Puterea Dragostei

Marți, 22 iunie, Alexandra izbucnește în plâns la Puterea Dragostei. Celebra concurentă nu mai suportă să stea în același loc cu fostul iubit.

Alexandra își iese din minți la Puterea Dragostei, asta pentru că celebra concurentă nu mai suportă situația în care se află cu fostul iubit, Codruț. Se pare că sora Adrianei își dorește să părăsească show-ul matrimonial, dată fiind situația actuală.

Alexandra, criză de plâns la Puterea Dragostei după despățirea de Codruț

Alexandra de la Puterea Dragostei  vrea să dea uitării relația cu fostul iubit, Codruț.

Între cei doi nu mai poate fi vorba de împăcare, iar blondina izbucnește în plâns.

"Vreau pur și simplu să trec peste, vreau să se termine, vreau să termin, pentru că nu-mi face bine, nu-mi face bine, nu sunt bine”, a spus Alexandra.

Citeste si: Selatin, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a intrat cu bolidul în șanț!

alexandra si marinescu puterea dragostei
Alexandra și Codruț s-au despărțit definitiv la Puterea Dragostei[Sursa foto: kanald.ro]

Alexandra spune că vrea să plece de la Puterea Dragostei, dat fiind faptul că fostul ei iubit se află în același loc cu ea și nu-și mai dorește să-l vadă în fiecare zi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zvonurile cum că Maria și Codruț ar avea sentimente unul pentru celălalt au făcut-o pe Alexandra să își iasă din fire și să stea de vorbă cu Marinescu pentru a-și încheia socoteli mai vechi.

Citeste si: Viviana Sposub și George Burcea vor deveni părinți?! „Emoțiile de azi-dimineață”

”Marinescu de câte ori ai vorbit tu cu mine acasă? Eu vin după tine și strig prin emisiune să vorbim acasă, nu?”, spune Alexandra.

Maria le-a auzit discuțiile celor doi, așa că a intervenit, semn că tot ce-a simțit pentru Marinescu nu a fost dus pe apa sâmbetei.

”Ce relație este între voi? De când și până când tu îl asculți pe Marinescu?”, spune Maria Lungu.

maria si codrut puterea dragostei
se zvonește că Maria și Codruț ar forma un cuplu la Puterea Dragostei[Sursa foto: kanald.ro]

Alexandra rămâne în continuare supărată pe Codruț, asta pentru că fostul ei iubit nu i-a luat apărarea când ar fi trebuit, așa că despre încredere nu mai poate fi vorba între cei doi.

”Se ajunge unde nu trebuie si prefer să mă retrag, nu am ce să reproșez...nu

mai vreau să mai am nicio legătură, am greșit, am înșelat, gata, trecem peste. Codruț-Alexandra s-a încheiat, eu cu drumul meu, ea cu drumul ei", a spus Codruț.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cosmin Stanciu de la Survivor România face primele declarații după întoarcerea în țară: "M-am întors puțin mai bolnav". Cum arată după 6 luni de la competiție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies