Alexandra, dezvăluiri neașteptate la Puterea Dragostei: "Suntem gravide amândouă!"

alexandra puterea dragostei
Alexandra face mărturisiri neașteptate la Puterea Dragostei

Alexandra va lua cu asalt casa Puterea Dragostei și va mărturisi că este însărcinată. Despre ce altă concurentă spune același lucru?

Apele încep din nou să se agite la Puterea Dragostei, asta după ce Alexandra face o dezvăluire care îi va șoca pe concurenți și telespectatori deopotrivă. Ce spune iubita lui Codruț?

Alexandra, dezvăluiri neașteptate la Puterea Dragostei: "Suntem gravide amândouă!"

Chiar dacă mai este extrem de puțin până la finala show-ului Puterea Dragostei, concurenții vin în continuare și fac mărturisiri care șochează o țară întreagă.

După ce Maria Lungu și Cristian Marinescu au apărut pe rețelele de socializare împreună, asta după ce blondina spunea că despărțirea definitivă este răspunsul tuturor problemelor ei, iată că a venit rândul Alexandrei să iasă în față și să-și spună adevărul.

Citeste si: Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește să devină mămică pentru a doua oară? ”Mă tot macină”

concurenti puterea dragostei sezon 3
concurenții de la Puterea Dragostei vor rămâne șocați după mărturisirea Alexandrei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Domnișoara Cristina, noi nu suntem nici măcar la momentul de a forma un cuplu. Mie nu-mi place să iau lucrurile pe repede înainte, le iau step by step, ușor. Construim totul de la bază. Nu putem să ajungem în vârf dacă nu avem baza, fundația...", a declarat Cristian Marinescu.

Săptămâna va începe cu multe tensiuni și certuri, asta după ce iubita lui Codruț face un anunț de-a dreptul șocant, atât pentru colegii ei cât și pentru fanii emisiunii.

Citeste si: Romina de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul pe care l-a cunoscut într-o altă emisiune matrimonială

Marinescu va începe alături de Alexandra parada show-ului și vor lua parte la discuții interminabile care nu au niciodată un final cert. 

Alexandra îi va mărturisi lui Marinescu faptul că ea și iubita lui sunt însărcinate, faimosul concurent neștiind cum să reacționeze la astfel de vorbe.

alexandra declaratii puterea dragostei
Alexandra va anunța că este însărcinată[Sursa foto: Captură KANAL D]

”O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti cu atata strasnicie nu reprezinta nimic. Dar tocmai asta n-au sa inteleaga niciodata oamenii cu adevarat gelosi”, scria Cristian Marinescu acum ceva timp despre relația cu Maria Lungu.

Chiar dacă nu a reușit să o ceară în căsătorie pe iubita lui așa cum și-a dorit, Cristian Marinescu este totuși bucuros că și-a reluat relația cu cea care îi aduce bucurie în suflet.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Puterea Dragostei a plasat Kanal D pe primul loc in audiente

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies