Alexandra Stan, primele detalii despre problemele în căsnicie la doar 3 luni de la nuntă

alexandra stan si emanuel necatu
Alexandra Stan vorbește despre căsnicia cu Emanuel Necatu

După ce s-a speculat că ar avea probleme în căsnicie la doar 3 luni de la nuntă, Alexandra Stan face primele declarații.

Alexandra Stan le-a arătat tuturor că s-a căsătorit atunci când nimeni nu avea habar că artista se află măcar într-o relație. Iată că acum, la 3 luni de la nuntă, fanii o suspectează pe artistă că ar avea probleme în cuplu. Ce spune fosta concurentă de la Survivor România 2021 despre aceste zvonuri?

Alexandra Stan, primele detalii despre problemele în căsnicie la doar 3 luni de la nuntă

După ce fanii au observat câteva detalii care i-ar duce cu gândul la despărțire, Alexandra Stan a venit să lămurească această problemă și spune că nu trebuie să dea explicații de fiecare dată când face un gest anume care poate fi interpretat.

„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place.

Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare', spune Alexandra Stan.

Citeste si: Anda Adam a postat prima imagine cu iubitul: „Mă simt binecuvântată”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

alexandra stan casatorie in secret
Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret și a uimit pe toată lumea cu rochia de mireasă[Sursa foto: viva.ro]

Alexandra Stan se gândește la momentul în care va deveni mămică, dar spune că vrea să fie totul ca la carte înainte de acest eveniment.

Citeste si: Ana Porgras s-a afișat cu noul iubit după cearta cu Zanni

„Am inițiat amândoi subiectul căsătoriei, iar cererea în căsătorie a fost fix ca în basme – s-a așezat în genunchi și m-a cerut.

Amândoi ne doream să întemeiem o familie și am verbalizat acest lucru. Mai ales că ne-am gândit că, dacă ar fi să aducem un copil pe lume, să fim căsătoriți și copilul să fie botezat. Credem cu foarte multă tărie în asta și de aceea, cumva, am cochetat cu ideea și am zis: „OK, hai să ne gândim serios la asta!, a declarat Alexandra Stan.

alexandra stan
Alexandra Stan vorbește despre căsnicia ei[Sursa foto: Instagram Alexandra Stan]

Iată că totuși artista nu are probleme în căsnicie, ba mai mult, își dorește să trăiască liniștită și împlinită, departe de ochii celor care îi doresc răul.

Sursa: viva.ro



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

SEPTEMBRIE 2021: Horoscop SCORPION. Nativii Scorpion pot avea escuri neaşteptate!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies