Alexandra Ungureanu a fost cerută de două ori de soție: „Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni”

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu la Bravo, ai stil! Celebrities

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre viața sa personală. Artista a fost de două ori aproape să ajungă în fața altarului.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai discrete concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities. Dacă celelalte colege ale sale sunt, de obicei, mult mai efervescente, Alexandra Ungureanu a încercat mereu în emisiune să stea departe de scandaluri, atât cât s-a putut.

Puțină lume știe lucruri despre viața sa personală, pe care Alexandra Ungureanu a încercat să o țină departe de ochii curioșilor. În cadrul unui interviu, artista a dezvăluit că a fost cerută de soție de două ori, însă nu a ajuns niciodată în fața altarului și a mărturisit ce s-a întâmplat.

 

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, până acum, cu inel. Dar în ambele situații a fost cumva o forțare a unei context care nu prea funcționa, așa că nu aveam cum să ajungem la un final fericit, dar nici nu au fost așa drame majore. Până și despre mine, care nu am dat prea multe din intimitatea mea, s-au făcut diverse speculații și m-am trezit cu tot felul de povești în presă.

Citeste si: Andreea Tonciu, înșelată de soțul său?!: „Detectivii o să afle”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Când am suferit cel mai mult, nu a știut nimeni, a fost alegerea mea. Iar în ultimii ani, ca să fac loc de ieșire acestor emoții, am mai pus din poveștile mele în cântece, unde capătă viață, dar rămân, totuși, necunoscute, fără chip, fără nume.

Și așa mi se pare normal să fie, eu nu am fost cuplată cu persoane publice și m-am gândit că nu e fair să aduc în lumina reflectoarelor pe cineva care nu-și dorește acest lucru”, a spus Alexandra Ungureanu pentru viva.ro.

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities este singură în acest moment

În prezent, Alexandra nu are pe nimeni în viața sa, însă se bucură de fiecare provocare pe care i-o oferă viața, iar în acest moment se dedică show-ului Bravo, ai stil! Celebrities.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu a făcut dezvăluiri despre viața sa[Sursa foto: Facebook]

„Acum sunt singură. E un timp cu mine pe care-l apreciez și pe care nu l-am avut, poate, niciodată. Mi-am dat seama că multe dintre greșelile pe care le-am făcut în relații veneau și din niște probleme pe care eu le am cu mine și căutam rezolvarea la celălalt. Toți le avem. Da, e cazul ideal ca doi oameni să se sprijine și să evolueze, și să se repare unul pe altul, dar cred că, din păcate, se întâmplă tot mai rar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Unde a dispărut Silvia de la "Bravo, ai stil"?! Ce s-a întâmplat cu câștigătoarea celei mai urmărite emisiuni de modă

Relațiile sunt tot mai superficiale, răbdarea se pierde lesne, stresul și neajunsurile duc mai ușor la reproș decât la toleranță, respect. Iubirea e pusă la mare încercare, sau poate nu e iubire, a fost doar pasiune și îndrăgosteală… În plus, eu sunt artist, sunt dominată de emoții, nu sunt un om rezonabil, ca partener, deși cred că am fost și extrem de generoasă, când am iubit cu adevărat. Iată că am mai pus pe hârtie, fără să vreau, dintre gândurile cu care mă mai lupt, din când în când.

(zâmbește) Așa că nu este despre ce va fi, este încă despre trecut, despre vindecare”, a mai spus Alexandra Ungureanu pentru viva.ro.

Sursa: viva.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Andreea Mantea, declarații emoționante despre iubit. Fosta prezentatoare “Puterea Dragostei” a spus adevărul despre relația sa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies