Unde a dispărut Silvia de la "Bravo, ai stil"?! Ce s-a întâmplat cu câștigătoarea celei mai urmărite emisiuni de modă

silvia bravo ai stil
Silvia a fost cea mai controversată concurentă a emisiunii "Bravo, ai stil"

Chiar dacă a câștigat două ediții ale emisiunii "Bravo, ai stil", nimeni n-a mai auzit de atunci de Silvia Oana Popescu.

Cea mai controversată concurentă a emisiunii fenomen "Bravo, ai stil" se pare că a dispărut din atenția fanilor. Deși a câștigat două ediții ale show-ului, Silvia n-a mai apărut la televizor.

Silvia de la "Bravo, ai stil" a dispărut?

Cu toate că orice concurentă care a câștigat concursul de modă "Bravo, ai stil" a urmat o carieră în televiziune, același lucru se pare că nu a funcționat și în cazul Silviei.

silvia concurenta
Silvia a câștigat două ediții "Bravo, ai stil"[Sursa foto: Facebook Silvia Oana Popescu]

Concurenta care ridica de fiecare dată cele mai multe semne de întrebare, a dispărut din atenția telespectatorilor

Citeste si: Hamude vrea să se întoarcă în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Motivul este, pe cât se pare, unul destul de serios. În cadrul emisiunii, dar mai ales în spatele camerelor, Silvia era de fiecare dată foarte colerică și, din păcate, a ajuns într-un punct în care nu își mai găsea locul. Mai mult, acest lucru i-a adus numai necazuri. Fanii n-au reușit să o îndrăgească la fel de mult ca pe celelalte fete, iar norocul nu a fost în totalitate de partea ei.

Citeste si: Adrian Nartea și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară: „Ne-a surprins pe amândoi”

Deși a câștigat două ediții "Bravo, ai stil", Silvia a continuat să aibă momente de isterie, acest lucru aducându-i doar eșec. Surse din apropierea fostei concurente susțin că aceasta ar fi amenințat că se aruncă în Dâmbovița- atât de anxioasă devenea în unele momente.

silvia oana popescu
Silvia de la "Bravo, ai stil" a ridicat nenumărate semne de întrebare[Sursa foto: Facebook Silvia Oana Popescu]

Silvia de la „Bravo, ai stil!” a vrut să se sinucidă!

„Deși i s-au dat mai multe șanse, pentru că, într-adevăr, le avea cu moda și are și un copil de crescut singură, Silvia nu a putut să fie cooptată în niciun alt proiect de la Kanal D din cauza faptului că părea «din alt film». Din al doilea sezon a început să fie foarte nervoasă, atât în platou, dar mai ales în culise.

(...) a amenințat urlând că ea se sinucide, se aruncă în Dâmbovița”", relevă surse din anturajul Silviei, potrivit Cancan.ro.

Chiar dacă a avut momente tulburătoare, Silviei i s-au recunoscut întotdeauna calitățile pe care le avea cu privire la fashion și industria din care voia să facă parte. Cu toate acestea, un comportament nepotrivit a făcut-o să piardă o șansă uriașă. 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cătălin Botezatu iubește din nou: „Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies