Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”
Alexandru Arșinel, mutat de urgență din azil la un spital: „Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu”

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel, după ce a ajuns într-un azil. Îndrăgitul actor este în acest moment internat într-un spital din Capitală.

Clipe extrem de dificile pentru marele actor Alexandru Arșinel! Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a fost dus de urgență la spital, după ce în ultimele săptămâni a locuit într-un azil de recuperare.

Asistentele care se ocupau de actor au realizat faptul că acesta nu se simte bine și că acuză mai multe dureri, așa că i-au anunțat pe membrii familiei care au apelat la o ambulanță pentru a-l transporta la spital.

Ultimele săptămâni nu au fost deloc bune pentru Alexandru Arșinel, care a început să aibă probleme de mobilitate. De aceea, familia a decis să îl interneze într-un centru de recuperare, acolo unde să primească tot sprijinul de care are nevoie.

Însă problemele nu s-au oprit aici, ba mai mult, s-au agravat. De aceea, Alexandru Arșinel a ajuns într-un spital central din Capitală, acolo unde o echipă de medici și de asistente nu îl scapă din ochi.

Citeste si: Actorul Alexandru Arșinel rămâne fără certificat de revoluționar! Ce sume trebuie să returneze statului

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alexandru Arsinel bolnav
Alexandru Arsinel bolnav de mai multe saptamani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „E trist, niciun actor nu l-a vizitat!” Alexandru Arșinel, uitat de prieteni la azilul de bătrâni

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia dânsului și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane apropiate, conform Cancan.

Angajații centrului de recuperare nu au voie să spună cum se simte Alexandru Arșinel

În plus, nimeni de la centrul de recuperare nu are voie să divulge informații cu privire la starea de sănătate a maestrului, după ce fiii acestuia le-au transmis clar angajaților acest lucru, astfel că orice veste care va veni, bună sau rea, va apărea în public doar cu acordul celor doi fii ai lui Alexandru Arșinel.

Alexandru Arsinel avere
Alexandru Arsinel nu se simte bine[Sursa foto: captura tv]

Citeste si: În ce stare este Alexandru Arșinel. Cu cine a vorbit artistul, înainte să fie internat la azil

Nu avem voie să dăm acceptul absolut niciunei persoane, fără acordul fiilor săi, să ia legătură cu domnul Arșinel.

Nu putem comenta nimic, dacă dânsul mai trăiește sau nu. Nu avem voie să dăm nicio informație despre starea dânsului și nici să lăsăm pe cineva să ia legătura în vreun fel cu el. Puneți-vă în situația fiilor lui! Discutați cu fiii lui!”,

au spus angajații ai azilului pentru sursa menționată mai sus.

Alexandru Arsinel internat
Alexandru Arsinel internat in spital[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies