Alexandru Rafila vorbește despre medicamentul care ne poate distruge sănătatea!

alexandru rafila anunt
Alexandru Rafila vorbește despre un medicament pe care îl folosește toată lumea, dar care ne distruge sănătatea

Reprezentantul OMS în România, Alexandru Rafila, avertizează populația în legătură cu medicamentul pe care toți îl cumpără. Nu este potrivit împotriva COVID-19!

Alexandru Rafila face referire la un anumit produs antiparazitar pe care cetățenii au început să-l cumpere după ce au aflat pe internet că ar ajuta la prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19.

Alexandru Rafila, despre medicamentul care ne distruge sănătatea

Parlamentul PSD susține că Ivermectina, este un produs de tip unguent ce se folosește la animale. Românii au început să caute acest produs antiparazitar în farmacii, însă acesta NU ajută la prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, despre schimbările privind examenele naționale: „Nu poţi anunţa..."

„Avem niste agentii, in SUA exista FDA, care reglementeaza medicamentele de uz uman din punct de vedere al eficacitatii si din punct de vedere al sigurantei.

alexandru rafila declaratii
Alexandru Rafila spune că produsul antiparazitar pe care românii au început să-l achiziționeze, nu ne vindecă de COVD-19[Sursa foto: PixaBay]

Pot exista studii publicate in reviste, dar acestea trebuie sa fie certificate de un organism de reglementare care isi asuma responsabilitatea in momentul in care aproba utilizarea la om in primul rand si apoi pentru o anumita boala.

Ivermectina nu a fost aprobata de Agentia Europeana a Medicamentului pentru uz uman.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Chestiunea asta pe mine ma face nu sa ma indoiesc de eficacitatea ei, ci sa fiu retinut in a recomanda asa ceva. Daca oamenii incearca sa ia produsul este total gresit, noi trebuie sa vedem cu ce consecinte prevenim infectia.

Citeste si: Decizie de ultimă oră! Germania ar putea întârzia cea de-a doua doză a vaccinului anti-Covid!

Una e sa iau doua zile Ivermectina, alta e sa iau in fiecare zi. Substantele antiparazitare sunt toxice, cei care iau o perioada indelungata Ivermectina ca sa nu se infecteze cu coronavirus s-ar putea sa aiba probleme foarte serioase”, a declarat Alexandru Rafila.

Medicul veterinar Aurelian Ștefan a declarat că Ivermectina este un produs pentru uz veterinar.  „Acest medicament este folosit pentru problemele cauzate de paraziți externi din gama scabie, alte parazitoze mai profunde ale pielii.

alexandru rafila medicament
Alexandru Rafila face noi declarații prin care avertizează populația cu privire la folosirea unui anumit medicament [Sursa foto: PixaBay]

Sub nicio formă nu recomandăm și nu văd de ce ar putea fi folosit așa, empiric, de oameni pentru o eventuală infecție cu COVID”, spune medicul veterinar.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor atenționează populația în legătură cu folosirea produselor care conțin ivermectină.

„Vă avertizăm ca utilizarea la oameni a produselor medicinale veterinare care conţin ivermectină poate avea consecinţe dintre cele mai grave asupra sănătăţii umane”, au precizat reprezentanții ANSVSA.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ministrul de Interne vorbește despre noi restricții în România: „La acest moment..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies