Alice Evans, părăsită după 20 de ani de căsnicie! „Mi-a spus că nu mă mai iubește”

alice evans divorteaza de ioan gruffudd
Alice Evans, părăsită după 20 de ani de căsnicie! „Mi-a spus că nu mă mai iubește”

Alice Evans a fost părăsită de soț după o relație de 20 de ani.

Alice Evans, în vârstă de 49 de ani, este cunoscută pentru celebrul rol din producția „102 Dalmațieni”. Actrița trece prin momente dificile după ce a primit o veste șocantă. Soțul ei a decis să o părăsească fără prea mute explicații, după un mariaj de mai bine de 20 de ani.

Alice Evans a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj emoționant prin care își împărtășește suferința cu fanii din întreaga lume.

Actrița susține că singurul motiv oferit de cel care i-a fost alături mai bine de 20 ani a fost că „nu o mai iubește”.

„Vești proaste. Soțul meu iubit/ sufletul mereu pereche de 20 de ani, Ioan Gruffudd, a anunțat că își va părăsi familia începând de săptămâna viitoare. Eu și fiicele noastre suntem foarte confuze și triste. Nu ne-a dat niciun alt motiv, ci ne-a spus că ”nu mă mai iubește pe mine”.

Îmi pare atât de rău.”, a scris Alice pe Twitter.

alice evans divorteaza de ioan gruffudd

Actorul Ioan Gruffudd, în vârstă de 47 de ani, a devenit cunoscut după rolul lui Harold Lowe din Titanic, în 1997. De-a lungul timpului, el a mai jucat în ”King Arthur”, ”Fantastic 4”, ”Amazing Grace”.

Ioan Gruffudd și Alice Evans s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului ”102 Dalmațieni”, iar de atunci au rămas împreună timp de 20 de ani.

Cei doi s-au căsătorit în 2007 și au două fiice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Veste șocantă în lumea showbiz-ului! Tim Robbins divorțează de soția româncă, mai tânără cu 30 de ani!

O femeie misterioasă, motivul despărțirii dintre Ioan Gruffudd și Alice Evans?

alice evans divorteaza de ioan gruffudd

Potrivit The Sun, Ioan Gruffudd, ar fi cunoscut o altă femeie în Australia, acolo unde a trăit în ultimele luni, aflându-se la filmările pentru drama ”Harrow”.

”Ioan i-a spus soției sale că mariajul lor nu mai funcționează și vrea să meargă mai departe, însă ea este copleșită de întrebări, nu înțelege de ce.”,  a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit The Sun.

”Având în vedere industria în care activează, totul ar putea să aibă legătură cu timpul petrecut în Australia. Evident, cariera l-a adus din nou în această lume, iar asta l-a forțat să stea departe de familie, însă decizia lui a stârnit numeroase controverse.”, a mai declarat sursa respectivă.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Citeste si: Speak și Ștefania s-au despărțit?! Ce au observat fanii?

Cu toate acestea, nu există încă o dovadă clară în privința faptului că Ioan ar fi înșelat-o pe Alice Evans. Totuși, în ultimele luni, el a fost surprins în Australia alături de Anna Lise Phillips și Ella Newton.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Culiță Sterp va avea gemeni? Iubita Faimosului de la Survivor s-a dat de gol

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste șoc la Survivor România 2021! Alexandra Stan și Zanni, relație secretă în Republica Dominicană? „Se iubesc!”

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies