Speak și Ștefania s-au despărțit?! Ce au observat fanii?

speak stefania despartire
Speak este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară

Urmăritorii Ștefaniei, iubita lui Speak, au observat un detaliu ciudat atunci când au urmărit-o pe vedeta lor preferată pe rețelele de socializare.

Speak și Ștefania reprezintă la momentul actual cel mai urmărit cuplu din showbizul românesc. Cu toate că cei doi artiști se iubesc necondiționat, fanii au observat un detaliu destul de straniu atunci când au urmărit-o pe iubita lui Speak pe una din rețelele de socializare.

Speak și Ștefania și-au spus "ADIO"?!

Toată lumea știe că Speak și Ștefania formează un cuplu foarte sudat, mai ales după ce au participat la una dintre emisiunile televizate. 

Speak i-a dăruit atunci Ștefaniei un inel de logodnă, semn că-și dorește ca toată viața să și-o petreacă alături de iubita lui. 

Citeste si: Logodnica lui Speak are probleme grave de sănătate: „Ochii au început să lăcrimeze foarte rău”

Cu toate acestea, în ultimele zile, fanii și-au pus câteva întrebări cu privire la relația celor doi. Se pare că Ștefania a postat un scurt videoclip pe rețelele de socializare, acolo unde apare fără inelul pe care Speak i l-a dăruit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

speak stefania inel
Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz[Sursa foto: Instagram Speak]

„Doar eu am văzut că nu mai are inelul pe deget? Cel primit de la Speak în Asia Express”, „Unde e inelul de la Speak?”, „Doar eu am realizat că nu are inelul de la Speak?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor, după ce au observat detaliul.

Citeste si: Cum arăta Ștefania, iubita lui Speak, în adolescență. Nu o să îți vină să crezi

Speak și-a anunțat fanii că va fi coprezentator într-o emisiune, despre care a oferit mai multe detalii pe rețelele de socializare.

speak si stefania despartire
Speak și Ștefania au reușit să câștige inimile multor fani[Sursa foto: Instagram Speak]

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat cântărețul.

Speak și Ștefania își vor ține fanii la curent cu orice lucru s-ar schimba în viața lor, așa cum și-au obișnuit deja fanii.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Filmările pentru Te cunosc de undeva sezonul 16 au început! Cine sunt concurenții

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies