Alimentele de la care Andra și-a luat rămas bun. Cum a reușit vedeta să slăbească într-un timp record.

Alimentele de la care Andra și-a luat rămas bun. Cum a reușit vedeta să slăbească într-un timp record.
Alimentele de la care Andra și-a luat rămas bun. Cum a reușit vedeta să slăbească într-un timp record.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar în ultima perioadă a reușit să slăbească într-un mod spectaculos. Recent, Andra Măruță a vorbit despre alimentele la care a spus adio, pentru a pierde în greutate.

Andra Măruță, o cunoscută cântăreață în vârstă de 36 de ani, este mamă a doi copii, David și Eva, având o căsnicie liniștită alături de prezentatorul  Cătălin Măruță. Dorind să arate impecabil la concertele ei, Andra s-a ambiționat și a reușit să dea jos câteva kilograme. Aceasta se bucură de un real succes, în urma lansării ultimei sale piese în colaborare cu Smiley,  „Doar vina ta”.

Artista și-a surprins admiratorii după ce a slăbit spectaculos într-un timp destul de scurt. Andra se bucură de o siluetă de invidiat, reușind să slăbească într-un timp record. Acesta a vorbit despre alimentele la care a decis să renunțe definitiv.

Citeste si: Andra Măruță, în vacanță doar cu cei doi copii! Artista a plecat fără soțul ei

Alimentele de la care Andra și-a luat rămas bun[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra, primele declarații despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță: „Chiar este greu”

Andra Măruță, despre alimentele de la care și-a luat adio

Andra este una dintre cele mai apreciate și ascultate cântărețe din țară. Artista se bucură de o carieră muzicală de succes, dar și de o familie minunată cu care mereu se postează pe platformele de socializare.

Andra se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile, la vârsta de 36 de ani. În ultimul timp, vedeta și-a surprins fanii după ce a slăbit considerabil. Andra Măruță a reușit să își scoată din alimentație câteva produse care îi dezechilibrau stilul de viață sănătos. Ea a decis să își scoată din alimentație preparate precum varza cu ciolan, rața, dulciurile consumate în mod excesiv.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dieta Andrei Măruță. Cât a slăbit soția prezentatorului TV în doar câteva luni

Alimentele de la care Andra și-a luat rămas bun[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Măruță a ajuns la medic! Ce probleme de sănătate are artista: „Toată lumea mă sperie! Țineți-mi pumnii”

„Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce.

Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre. Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce! Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a spus Andra, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Andra, despre relația de cuplu cu Cătălin Măruță

Deși artista are un program destul de încărcat, fiind membră în juriul unei emisiuni de talente, mereu a reușit să își facă timp pentru familia sa. Andra și Cătălin sunt împreună de 15 ani, iar povestea lor de iubire este în continuare frumoasă, la fel ca la începutul ei. Andra a mărturisit faptul că mereu a existat între cei doi puțin “aer”, pentru a nu-și sufoca partenerul și de a menține în continuare focul iubirii.


„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”, ne-a povestit Andra.

Citeste si: Cine este CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. „Mama a fost statistician, la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu dreptul..."

Alimentele de la care Andra și-a luat rămas bun



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Andra, primele declarații despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță: „Chiar este greu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies